Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balatoni élmények? Kinek mi és hogy jött össze?
Odamentem a napernyő alatt üldögélő csinos, dekoratív nőhöz. Öltözékéről illetve eszközeiről lerítt, hogy mi a szakmája.
Megbeszéltem vele a részleteket, majd kifizettem az 1 órát.
Odahívtam a páromat is. Kiderült, hogy így már egy kicsit drágább lesz, de ugye egy maradandó élményért érdemes mélyen a zsebbe nyúlni.
Kifizettem a pluszt is, megköszöntem, majd kiválasztottuk a magfelelő méretű és színű játékszert. A sima fehér, közepes mellett döntöttünk.
Lassan belehelyezkedett a szerelmem, majd én is löktem rajta egyet. Először lassan, majd őrült tempót diktálva szeltük a Balaton hullámait a gyönyörű, romantikus naplementében az alkalmilag bérelt vízibiciklinken.:)
haveroméknál nyraltam és hajnalba mindig lementünk meztelenül úszni
Egyik alkalommal félig merev farokkal jöttem ki a vízből Haverom elcsodálkozott hogy milyen görbe
Leültünk megvártuk a napfelkeltét közbe kivertük jó volt
Régi élmények.
Hetvenes évek közepén este felállítottam a sátram egy fűzfa lelógó ágai alatt. Az "IFI" sátornak volt oldalt volt egy kis szellőző ablaka, ami a víz felé nézett.
Jöttek éjszakai fürdőzők és mellettem törölköztek meg mikor kijöttek. Egy közelben lévő lámpa segítségével elég jól láttam...
Másik ilyen élményem ugyanebben a sátorban volt Balatonvilágosnál, már a nyolcvanas évek végén. A barátom kocsijával mentünk le munka után hármasban a feleségemmel. Balatonvilágosnál fürödtünk, mivel már sötét volt, fürdőruha nélkül. Mivel közben rendesen iszogattunk, felejthetetlen élmény volt hárman, a kis sátorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!