Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sexelnétek úgy erkélyen hogy szinte biztos hogy valaki meglátna közben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 12:02
1/7 anonim 

válasza:

Nincs az az isten.
Viszont ha kedvem van hozzá akkor éjjel azért szívesen térdelnék, ha meglátna más az se zavarna.
2/7 anonim 

válasza:

Engem sose zavart, hogy ki lát vagy hall közben.
3/7 anonim 

válasza:

Engem sem zavart sosem, hogy esetleg meglátnak vagy hallanak, szóval simán. Kicsit még izgat is néha. L
5/7 anonim 

válasza:

mi szoktunk és láttak is már.. láttam a kategóriát, ettől függetlenül válaszolok :) N/F
6/7 anonim 

válasza:

Ha csak simán látnának meztelenül, az nem zavarna, de szexelni erkélyen a szomszédok előtt tuti nem. Más nyilvános helyen (erdő, szabadstrand, autóban, stb) simán.
7/7 Pomazi73 

válasza:

Bárhol bármikor ha kedvem, kedvünk tartja. Látták már meg de nem zavart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!