Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi a legnagyobb szexuális vágyatok? Miért nem éltétek meg eddig?
Férfiak, nők, biszex egyaránt írhatnak.
Nekem az, hogy találjak egy domináns aktívat, aki a kedvére használ, amikor csak óhajtja. Akár napi szinten, párkapcsolat alatt.
És azért nem éltem meg eddig, mert még sosem találkoztam bdsm mániás meleg dommal.
Offtopic:
Arra azért kíváncsi vagyok, miért van ez a sok lepontozás. Szinte mindenki leírta, hogy STD kockázata miatt nem próbálták/próbálják ki, ergo tudják, mi az amit szabad, és amit nem, mert veszélyes.
A gyakoris logikát én sem értettem sosem.
Az embereknek azt kellene pontozni (zöld kézzel), hogy a válaszoló a kérdésre felelt, jelent esetben leírta a vágyát.
Ezt mindenki meg is tette, én mindenki válaszát hasznosnak találtam, hiszen a kérdésemre feleletet kaptam, amit köszönök is!
Sokan mégis nyomkodják a pirosat, mert nem tudják felfogni, hogy nem aszerint pontozunk, hogy nekünk tetszik-e az adott válasz, vagy sem.
Egyszerre több néger pasival szopás dugás kissebb erőszak bdsm.
45/pasi
#15. 09:52
Kár, hogy neked, mint kérdezőnek, nem lehet itt a gyk-n pacsit adni. Én azért adok neked egy hatalmas zöldet. Mit egyet? Ezret, egyetértésem jeléül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!