Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak! Mit gondolnátok egy ilyen passzívról?
Igen, én elélvezek. Iszonyatosan jó érzés. Nem is tudnám leírni. De a behatolás után már érzem, hogy ingerel valami hatás belül.
Tövig szokták, a hosszával még sosem volt probléma. 17 cm volt a legnagyobb eddig. A vastagság már kicsit nehézkesebb ügy. :)
De tényleg imádom, csak egyszerűen túl félénk vagyok. Már attól zavarba jövök, ha beszélgetünk és rám néz. Elkapom a tekintetem, elkezdek terelni. Azt hittem, hogy ez idővel jobb lesz, de nem, ugyanúgy nem múlik el. Legszívesebben az utcán is zsákot húznék a fejemre, annyira zavarba hoz már csak az, ha rám néznek.
"Mert a csajok nem szeretik ha rendesen meg van töltve a popójuk"
A férfiaknak van prosztatájuk.
Ha valakinek nincsenek barátai, kapcsolatai, az nem egyenlő azzal, hogy félénk.
Az egy szociális probléma.
Az egyik igényli a társaságot, hiába jár ez zavarral, míg a másik saját elhatározásából dönt úgy, hogy nem kellenek az életébe emberi kapcsolatok.
Olyan nem létezik, hogy valaki akar, és nem tud kialakítani senkivel sem szociális viszonyt. Nyilván a különböző fogyatékosságokat most nem veszem itt figyelembe.
sztem cuki! szanaszét szeretkeznélek.
olvastam a leírást és már mocorog a brokim 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!