Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen valóságba megtud történni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen valóságba megtud történni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma találkoztam egy haverommal és feljött aza téma hogy valaki pl egy hetero ember át-e változhat homoszexuálissá vagy biszexuálissá. És a haverom nagyon azt mondta hogy persze hogy átváltozhat ha pl megnéz egy melegekről szoló filmet azt mondta valamelyik olyan hatással van. Szóval az lenne a kérdésem hogy ilyen van mert szerintem egyeltalán nincs mert már eldől de azért megkérdezem töletek. Szóval van olyan könyv film szöveg játék vagy bármi ami miatt meleg lesz az ember vagy biszex? Ne engem hülyézettek meg ne engem szidjatok nem én találtam ki. Szóval erről mi a véleményetek?

2018. aug. 5. 19:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Semmit nem vált ki egyeltalán semmit de viszont a hetero meg egyből
2018. aug. 9. 10:04
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen illogikus, és irracionális az a felvetés, miszerint egy film olyan hatást váltana ki, hogy a szexualitása megváltozzon valakinek. Engem mélyen megérintett a Titanic katasztrófája, és James Cameron Oscar-díjas alkotása, de ettől függetlenül valahogy nem érzek késztetést afféle, hogy holnap én is hasonló tragédiában haljak meg.
2018. aug. 11. 22:23
 23/27 anonim ***** válasza:
87%

Huh...

Kérlek fogd fel, hogy nincs semmilyen film vagy szöveg amitől megváltozna az ember szexualitása.

Rövid indoklás: ha tényleg ilyen egyszerűen meg lehetne változtatni, akkor a szélsőséges homofóbok és a bigott vallásosok már régóta külön mozikat tartanának fent, ahol folyamatosan azok a filmek mennek amik meleg emberből heterót csinálnak.

Könyörgöm, csak egy KICSIT GONDOLKOZZ LOGIKUSAN, CSAK EGY KICSIT!

2018. aug. 13. 02:33
 24/27 A kérdező kommentje:
Szóval semmi nincs? Zene sincs? Amit mondjuk meghallgatsz 1-szer és többször sose akkor mondjuk attól? Semmi nincs? Megnyugodhatok?
2018. aug. 15. 10:32
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ember, FOGD FEL HOGY NINCS.

Egyrészt, mit okozna amitől te eddig a nőket szeretted és a férfiaktól undorodtál, és most csak úgy varázsütésre undorodni fogsz a nőktől és a férfiakra izgulsz fel? Hogyan? Ilyen csak a mesékben van.

Másrészt, ha létezne ilyen akkor már rég felkapta volna a média és a közbeszéd, hogy jajj mi ez hogy így meg lehet változtatni az emberek szexualitását. Nem kutatnák tovább drága kutatásokkal az emberi agyat, hogy hogyan működik a szexualitás, hanem ezt a varázslatos nemtudommit vizsgálnák.

Ennél még az is valóságosabb, hogyha leitatsz egy férfit holtrészegre és nem ellenkezik amikor egy férfi orálisan akarja kielégíteni, mert nincs is tudatánál.

Kezdem úgy érezni, hogy nem csak a tudományok, hanem a szexualitás kategóriába is kezd szivárogni az ezotéria kategória...

Szóval fogd fel hogy NINCS.

Ha meg valaki jön azzal hogy mégis, az kb a hold egy hologram összeesküvéselméletek szintjével egyenértékű.

2018. aug. 15. 15:13
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszi ettől a kommentől szerintem teljesen elhittem :D
2018. aug. 15. 19:48
 27/27 A kérdező kommentje:
De én nem is gondolom hogy ez csak igy megvalósitható csak mivan akkor ha mégis van olyan amitt a tudosókse hittek volna és pont attól. Na mindegy nem hiszek már benne csak leirtam amit gondoltam róla régebben
2018. aug. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!