Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakoriak a csak aktiv férfias srácok?
Figyelt kérdés
Akik nem szopnak, nem szeretik ha dugják őket, de szeretnek fiatal fiús kinézetű srácokat dugni, imádják a popót többé-kevésbé nő-férfi jellegű kapcsolat domináns szerepe.2018. aug. 5. 02:36
11/16 Atesz-91 válasza:
Nem pofázok sokat, de azt lehagytam, hogy a külső csal. Sokszor azok a full aktívok, akikről nem is gondolnánk.
13/16 anonim válasza:
Én pont a passziv részen vagyok ilyen :D
Csak cumi és semmi más, ennyi :D
14/16 anonim válasza:
Érdekes, én úgy jöttem össze egy éve a pasimmal hogy ő inkább passzív én inkább aktív (ő 19 én 20), aztán mégis ő szokott engem dugni pl tegnap is (keményen, gumi nélkül, belém élvezéssel), utana vagy két órát fájt a popóm :D
Szopni se nagyon szokott pedig nagyon jó lenne, ehelyett én szoktam őt leszopni persze lenyeléssel, szóval érdekes hogy megfordult a dolog, más pároknál is volt ilyen?
20/"A" (ja és nem akarok mással ismerkedni, ne írjon senki :D )
15/16 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem lehet gyakori. Mert azért ez elég taplóság, hogy a másikat nem elégíti ki. Ha előre ebben megállapodnak, hogy így lesz, és mégis sikerül fiúhoz jutnia az ilyen domináns pasasnak, akkor oltári nagy szerencséje van. De ha csak úgy váratlanul bejelenti szex közben, hogy ő bizony nem viszonozza sehogy sem amit kapott, akkor megérdemli, hogy a partnere behúzzon neki egyet.
16/16 anonim válasza:
Pont az a vaj higy ha elmondom hogy csak aktiv lennek akkor lelepnek. Aki nem az is lelep par tali utan mert unja h nekem csak az jon be ha az en farkam... nem akarom kiverni nekik meg semmi... simi smar oks de a tobbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!