Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már HPV-tek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már HPV-tek?

Figyelt kérdés
Volt már szemülcsötök farok/luk környékén? Utána már nem szexeltetek soha rendesen? Hogy kaptátok el?

2018. aug. 4. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nrm
2018. aug. 4. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. aug. 4. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem volt így passz. De van videoklinika rovat valamelyik egészségportálon oda kéne írnod szerintem. Feltételezem ha neked volt ilyened akkor azt orvossal kezeltetted és nem orvos helyett kérdezel itt...
2018. aug. 5. 04:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem volt, viszont ha van, ne szégyelld.

Menj el nemibeteg gondozóba, ott kezelik (szerintem vagy leégetik lézerrel, vagy ecsetelőt írnak rá, vagy kapsz valamilyen gyógszert is mellé amitől meggyógyulsz), ne halasztgasd, minél előbb mész, annál előbb túl leszel az egészen és újra normális lesz a farkad.

De hagyhatod is, hogy leszáradjon, meg így senki sem fog hozzádnyúlni. Döntsd el melyiket választod.

2018. aug. 8. 23:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, nem azért kérdeztem, kezelnek, járok dokihoz. Csak, hogy ki hogy kezeli ezt a szexuális életében, arra voltam kíváncsi.
2018. szept. 9. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!