Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiuk ti kiprobálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiuk ti kiprobálnátok kiváncsiságbol milyen egy nővel?

Figyelt kérdés
Kiváncsiak vagytok melegként egy nővel valo szexre vagy csak csókra? Volt már benne részetek? Milyen volt?

2018. aug. 2. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Hozzáteszem, hogy még akkor, amikor nem ismertem be még magamnak sem teljesen, hogy meleg vagyok... rám hajtott egy csaj, így hagytam a dolgokat alakulni 😃

Amikor szexre került a sor, sikerült átélnem életem legbénább szopását (bocs csajok), majd olyan szinten nem izgatott fel a punci, hogy merevedés helyett csak zsugorodott a farkam 😃

Ami nem megy, az óta véletlenül sem erőltettem 😅

27/f

2018. aug. 6. 01:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen dugnék lánnyal, de ha felállítja nekem valahogy nagy nehezen akkor olyan kényszeredett lenne a helyzet, amúgy meg hosszú távon nem tud felizgatni ha egy lány mászik rám. Szóval a fiúk oldalán több gólt tudok rúgni. Ez van.

24/F

2018. szept. 2. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismert egy sracot akinek volt egy alibi csaj aki leszbi volt es allitolag dugtak is mert a csaj ki akarta probalni fiuval
2019. ápr. 26. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!