Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valakinek lankadtan 13 cm-es a pénisze?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 22:17
2/10 anonim válasza:
Nekem nagyon hidegben még akkora sincs :)
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy állva meg 14 centi. Ha esetleg nem tudod, kétféle pénisz van: a "húspénisz" ernyedten nem sokkal megy össze a merev állapothoz képest, még a "vérpénisz" merevedéskor akár a lankadt állapot 3-4X-re is nőhet.
5/10 anonim válasza:
Ahogy az előző mondja. Nekem 14 centi lankadtan, mereven meg 16. Alig van különbség. Semmit nem jelent, hogy mekkora lankadtan. Láttam mini lankadtat 20 centisre nőni.
6/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne?! Igen, biztosan van akkora péló is ernyedten.
8/10 anonim válasza:
Igen az enyem lankadtan 15cm es mereven 19cm de vastagsagra no nekem nagyot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!