Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb egy fiúval csinálni mint egy műpénisszel? Jobb vagy rosszabb?
Figyelt kérdés
Egyszer már kipróbáltam egy műpénisszel és a legkisebb méret (13cm hosszú és kb. 2,5cm vastag) sikosítóval simán bement és 1 perc alatt elélveztem csak ettől.
Mennyivel másabb igazival?
2018. júl. 27. 11:58
11/20 NNNándi válasza:
Én a műtől nem tudok úgy elmenni hogy nem verem közben de egy igazitól igen.
12/20 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom de tuti jobb. Gondolj bele.. melegebb.. van benne élet.. síkosabb is akár (önmagától).. aa :D
13/20 Ask Me válasza:
Jobb az igazi, ha megélnéd, csak keress privát üzenetben 😋
14/20 A kérdező kommentje:
és nem fáj?
2018. júl. 31. 13:31
15/20 anonim válasza:
Össze sem lehet hasonlítani, nagyon-nagyon másabb élővel. Műpénisz egy rossz utánzat!
16/20 anonim válasza:
#14 13:30
Hogy fáj, vagy nem, az nagyban függ a partnertől. Ha egy figyelmes, érzéki pasit fogsz ki, aki figyel rád, akkor csak egy kicsit kellemetlen maga a behatolás. Ha már benn van, akkor már nagyon jó. Én nagyon élveztem az első alkalmat is, és sajnáltam, mikor a partnerem kihúzta, miután elment. Síkosítót használjatok, ha kell töménytelen mennyiségben.
17/20 anonim válasza:
Sokkal vagányabb... én nagy dildóval szoktam játszani (16 cm, 4,5 cm-es átmérővel és irtó jó buli. De ha igazi farok dug... na az az igazi élet. A behatolás picit kellemetlen, de utána én vadul szeretem s nagyon élvezetes egy jó partnerrel.22F
18/20 anonim válasza:
Nekem sokkal jobb igazival. Amikor bemegy, akkor kicsit kellemetlen érzés, de mihelyt bent van már nagyon jó.Villámgyorsan feláll és egy percen belül élvezek úgy, hogy nem érek magamhoz.
19/20 A kérdező kommentje:
már az elsőnél is lehetséges hogy a passzív így elélvezzen ?
2018. szept. 3. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!