Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazságos a homokos barátom azon hozzáállása, hogy én nekem megkell néznem mindenféle meleg képeket, de én nem linkelhetek olyat ami meg nekem tetszik?
Azt írod a homokos barátod. Egy frászt a barátod, ki nem állhatjátok egymást és ennek semmi köze a homokosságához. Szakítsatok meg egymással minden kapcsolatot és mindkettőtöknek jobb lesz.
Meg nekünk is, mert nem kell olvasni a szrdobálásotokat.
A világ büntetése nekem, amiért erre a kérdésre válaszolok de megteszem.
1. Szerintem ezt már egyszer kiírtad pár hónapja.
2. Itt valójában nem az a baj, hogy meleg vagy mit mutogat, hanem hogy élhetetlen óvodások vagytok, akik alapvető dolgokat sem tudnak megbeszélni vagy kezelni, ehelyett megy a hiszti, meg a picsogás.
Emellett szerintem nem vagytok igazából barátok, csak a franc tudja minek foglalkoztok egymással, mert szemmel láthatólag nem kedvelitek egymás őszintén.
3. Éretlenek vagytok (még mindig).
4. Szerintem egy troll vagy, mert ezt a szintű sötétséget nehéz elhinni.
5. Fölösleges hangulatkeltésnek érzem az egész kérdést, szerintem nem is vársz rá valódi választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!