Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy meleg rendőr vállalja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg rendőr vállalja a munka helyen az indentitását? ( nem vagyok kíváncsi semmilyen homofób komira )

Figyelt kérdés
kiváncsiság

2018. júl. 15. 15:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vallald, en leszbikus vagyok, mernoki pályán, en nem vallalom,senkinek nincs koze hozzá. Nem vagyok kivancsi arra hogy mi a velemenyuk rolam meg a paromrol, hidd el gonoszak tudnak lenni az embetek foleg munkaba, ha elolepteteseol lesz szo lehet hogx az is porondra kerul 22/L
2018. júl. 15. 15:37
 2/16 A kérdező kommentje:
ari vagy de nem vagyok meleg sem rendőr az egyik haverom biszex és rendőr azért kérdem :)
2018. júl. 15. 15:47
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha az ismerősöd biszex, akkor lehet tőle kéne megkérdezned.
2018. júl. 15. 17:01
 4/16 A kérdező kommentje:
jó van
2018. júl. 15. 18:06
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
Én még mindig azt mondom hogy rohadtul a saját ügye hogy kibe és mibe szereti betenni és senki nem kíváncsi rá. Az ilyen kérdéseket kezelje magánügyként és ne válaszoljon rá! Illetve a helyes válasz: "Senkinek semmi köze hozzá hogy a másik mire gerjed vagy milyen fétise van!"
2018. júl. 15. 18:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 18:33

Hé, Pisti! Mit csináltál a hétvégén az asszonnyal?

Sanyi, nincs asszonyom.

Mé'?

(Itt most vagy bevallja az igazat, vagy hazudik egy hatalmasat, és azzal a saját lelki világát b#ssza tönkre.)

2018. júl. 15. 20:01
 7/16 A kérdező kommentje:
jaj istenem egy normális válasz nincs
2018. júl. 15. 21:05
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

ma 20:01

Ez heteróknál is elintézhető vállvonással. :) Miért kéne magyarázkodi?

Mellesleg megkérdezik van család asszony gyerek?... Megmondod: Majd. ... és az esetek 90%-ában nem is kérdeznek többet...

2018. júl. 15. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

8. Csak éppen ha barátkozni szeretnél, akkor nem építhetsz egy barátságot hazugságokra. Pl. hívnak kocsmázni és csajozni, akkor majd mindig ki kell találni valami hazugságot, amiért nem mész?

Velem ez megesett és mindenki azt hitte lenézem őket és szépen ki is közösítettek.

2018. júl. 15. 22:09
 10/16 anonim ***** válasza:
89%
Kb 12 éve dolgozok a munkahelyemen ami 2-3 különböző városban volt. Céges összejöveteleken horgászversenyeken és a városban való találkozásokon kívül nem járok össze még a legjobb kollégákkal sem. Volt amikor hívtak meg hívták az asszonyt is, de mindig volt más programom vagy nem volt kedvem hozzá. Sosem közösítettek ki, egyszerűen nem az az eljárós bulizós, kocsmázós fajta vagyok és ezt mindenki természetesnek veszi. Nem mindent a szexuális hovatartozás fényében kéne vizsgálni és akkor megláthatnád az egyéb utakat is! Pont ezért mondom hogy az ember nemi élete a saját diszkrét szférája és senkire nem tartozik!
2018. júl. 16. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!