Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok! Ti szerettek sz-pni?
Figyelt kérdés
Illetve dugás nélkül is ok nektek pl szexhaverság? kort is írjatok kérlek.2018. júl. 15. 09:26
3/12 anonim válasza:
Aktív pasi nem szop. Az már uniszex.
4/12 anonim válasza:
A kifejezéseken lehet vitatkozni, de igenis van olyan aki aktív és szeret mint ahogy a válaszok alapján is láthatod, ha ettől neked jobb, nevezhetjük őket uninak, csak épp annak sem teljesen felelnek meg.
Én meg azt unom, hogy a melegek egy része nem tud túllépni a kizárólagos aktív/passzív/uni kategóriák elképzelésén, mintha legalábbis nem létezhetnének árnyalatok és átmenetek.
5/12 anonim válasza:
Nagyon-nagyon-nagyon igazad van!!!
6/12 anonim válasza:
"Aktív pasi nem szop. Az már uniszex." El vagy tévedve. Uni az aki dugni is szeret, meg azt is szereti ha őt dugják. Attól hogy valaki dugni szeret, még szopni s szerethet.
7/12 anonim válasza:
Jobban szeretem, ha engem szopnak, de nem okoz gondot, tudom azt is élvezni.
Nálam csak a szopás jöhet szóba, anál semmilyen formában. 28/f
8/12 Keresztes Bence válasza:
én inkább csak szopni és szopatni szeretek, dugni nem igazán, jöhetnek privik :) bp 16/f macis
10/12 anonim válasza:
Én csak szopnék reggeltől estig amig mindent ki nem szopok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!