Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lennék, hogy/ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lennék, hogy/ha egy férfi lelki-társat keresek?

Figyelt kérdés

2018. júl. 13. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet keresnék.
2018. júl. 22. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyet keresek. 46F bi
2018. júl. 22. 20:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Miért van az, hogy csak az idősebb férfiak keresnek lelki-társat, a magam vagy kissé idősebb korú fiatalok meg nem?

Ez lenne, a mai fiatalság?

2018. júl. 23. 18:43
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Ó, kedves kérdező, a Veled egykorú fiataloknak még bizsereg, forr a vére, ők elsősorban testi társat keresnek, igazából nem is társat, csak gyors kielégülést. Ahhoz eleve nagyon komoly srácnak kell lenni (az ilyen ritka, mint a fehér holló), vagy egy kicsit le kell higgadni, meg kell bölcsülni, hogy az embernek lelki társra legyen igénye.
2018. júl. 23. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Csak nem itt lesnek a gyk-n a fiatalok. Emiatt ne hagyd hogy az öregék elcsaljanak :D Főleg itt. Ugyanúgy csak dugni akarnak, de ha a testi szépségükkel ezt már nem tudják megkapni akkor próbálják máshogy.
2018. júl. 23. 20:52
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Ugyan már, hagyjuk már! Ezt az ostobaságot, amit az utolsó írt, kikérem magamnak az öregek nevében. Mit tudsz te rólunk, öregekről? Ne általánosíts egy-két esetből. Jó, lehet, hogy az öregek közt is vannak kéjencek, de nekünk már valóban nem a testi kapcsolat a lényeg. Sőt: megsúgom, ez 45 után nem is igazán téma a melegeknél sem. Hogy lehetsz ilyen rosszhiszemű, rosszindulatú, te utolsó (válaszoló)? Miért kell a rosszat feltételezni mindenkiről? Elég szomorú, ha valakiben már fiatalon megvan ez a rosszindulat. Ki akarná elcsalni a srácot? Nem hülye ő. Tud ő magára vigyázni. Le tudja koptatni privátban is az időseket, ne kell félteni.
2018. júl. 23. 21:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Jellemző ez az álszentség, és mindent kikérnek maguknak. Nem akartam soha 40 feletiekkel ismerkedni mégis rengeteggel kellett összefutnom online. Miért? Mert borzasztó a magatartásuk a társkeresőkön. Ezek az oldalak hemzsegnek tőlük.

Ugyanúgy küldik privátban meg feltöltik profilra az intim, xxx kategóriás képeket mint a fiatalok. Semmivel sem különbek.

Hiába jelzi egy fiatal jól láthatóan a profilján hogy saját korosztályából keres, zaklatják a papák. Ha a profiljukon azt írják "barátot keresek" akkor is pucsítós képpel nyitnak. Szállnak a fiatal fiúkra mint keselyűk a dögre. Ha valaki nem válaszol azt üzenetekkel bombázzák, ha valaki visszautasítja őket akkor hisztériáznak, inzultálnak.

A többségről beszélek kedves felháborodott válaszoló, nem rólad. Nem érdekel pont te mit csinálsz, amúgy is mindenki azt mond amit akar.

Most 22 vagyok, pont ezen az oldalon tettem fel egy hasonló kérdést mint ez amikor 15 voltam. Válaszolt is egy 37 éves férfi én meg adtam egy esélyt a dolognak mert amúgy sem jöttem ki korombeliekkel.

Gmailen küldözgettünk egymásnak több oldalas, tartalmas leveleket. Pár hét után annak ellenére hogy semmi olyan témát nem hoztam fel ő szépen elkezdte pár sorokban kifejteni ő hogyan maszturbál. Gyanítom várta hogy én is leírom. Én helyette leírtam hogy szerintem ez nem normális, én 15 vagyok ő 37, nem is igazán ismerjük egymást, én semmi hasonlót nem hoztam fel, ő miért hozta fel... nem szeretnék vele beszélni többet.

Kaptam egy nagyon manipulatív választ hogy ez neki rosszul esik mert nincs hátsó szándéka, azt hitte érettebb vagyok mert a szexualitásról is ugyanolyan természetes beszélni mint a zenéről, és amúgy is ez "férfi dolog". Mondanom sem kell hogy a szexuális bűnelkövetők is ugyanezekkel a szlogennek manipulálják a tini áldozataikat.

Mellesleg a legtöbb öreg minden kérdés alá kommentel a homoszexualitás/biszexualitás kategóriában valami olyasmit hogy:

"én is ezt keresem"

"igen, én is ilyen vagyok"

"igen én ismerkednék"

Akármiről is legyen szó.

Nem kételkedek benne hogy van esze a kérdezőnek, de ezeket jó tudni bárkinek aki idetéved.

Nem bántásból mondom ezeket, a homoszexuális szubkultúra sajnos nem a hosszútávú kapcsolatokról híres. Ezek a férfiak idős korukra egyedül maradnak,gyakran család nélkül, de vágynak a társaságra, a szexre is, egy fiatal férfi meg nyilván kellemesebb és esztétikusabb társaság. A helyzetükben gyakran bekattannak, és ezért bármit megtesznek hogy kapjanak valakit. Hát ez van.

Kérdező, ha igen szoros baráti kötelékeket szeretnél akkor javaslom a csapatsportokat. Ott korodbeliek lesznek és nagyon jól össze tudnak kovácsolódni az emberek.

2018. júl. 23. 23:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonyra a szívembe és a karjaimba zárnék egy ilyet,ha az élettől ajándékba kapnék :)

Egy kedves srácot,vagy férfit !

2022. dec. 21. 12:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Már egy ideje egy ilyen társat szeretnék, Budapesti férfiként.

Abszolút lelkiség a cél,amolyan romantikus,de földön járó szép férfibarátság..

okt. 5. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!