Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek hány spriccelés számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hány spriccelés számít soknak? Nektek pl mennyi jön?

Figyelt kérdés
Engem izgat ha valakinek nagyon sok van, de 1x láttam csak ilyet eddig.

2018. júl. 13. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl 2-3 napig nem maszturbálok, akkor van hogy 3 nagy spicc is jön, olyankor sok zsepi kell és ügyes célzás, ezért jobb ha mindennap kiverem, hogy ne jöjjön egyszerre rengeteg, mert akkor lehet utána takarítani :P 18/F
2018. júl. 13. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 8-11 ig. Egyszer kamerába spricceltem egy sráccal és el volt ájulva hogy ez milyen sok.
2018. júl. 13. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szopok akkor 5-nel mar erosen faradok :D

Lattam es nyeltem is mar sokat

2018. júl. 13. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem esetek 95%-ban nem spriccel :( . Takarítani könnyebb így :D. Ha egy nap a harmadik alkalom akkor már alig jön, de ha fel vagyok izgulva nagyon és rég vertem ki akkor elárasztja a szobám kb. Anya emiatt mindig leszid. :( Na jó xddd komolyra fordítva a szót helyzetfüggő és nekem csak folyik.
2018. júl. 14. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én, ha sokáig verem, akkor elégsok jön és spriccel is, olyankor tiszta sperma leszek általában.
2018. júl. 14. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!