Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés az anál, főleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az anál, főleg az első? Ki, hogy szereti?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Mély benyomást tesz rád.
2018. júl. 12. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első akkor fájt kicsit, amikor nyomta be, de miután bement rendesen és mozgott bennem,már nagyon jó volt. Mondjuk szerintem ez agyban dől el leginkább.
2018. júl. 13. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még csak egy sráccal csináltam, akinek ráadásul elég nagy farka van, szóval főleg az első elég körülményes, sokat ujjazott előtte, de amikor betette hihetetlen érzés volt, merev volt végig az én farkam is, és hatalmasat élveztem én is közben, azóta is mindig anál közben élvezek a legnagyobbakat :D
2018. júl. 13. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Én egyszer engedtem 14-15 évesen a mostohatesómnak, mindenféle síkosító nélkül,azt hittem meghalok úgy fájt! Azóta sem próbáltam és nem is fogom!
2018. júl. 14. 01:31
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

#4 - Mindenki tudja,hogy ez csak fantázia :)

Bár biztos lesznek ,akik emiatt írni fognak privátot,hogy együtt kiverjétek,de hát hülyék mindig vannak.

2018. júl. 14. 01:34
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Honnan veszed h fantázia?

Ez úgy fájt bammeg h a könnyeim folytak! Faxért kell a másik szavát kétségbe vonni?! Azért merem elmesélni mert rég történt!

2018. júl. 14. 06:46
 7/7 Gréti18/L ***** válasza:
17%

12 voltam és fájt de kibírtam.

18/L

2020. aug. 13. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!