Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek szerintetek a vagina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek szerintetek a vagina vagy a pénisz szebb esztékailag?

Figyelt kérdés
Mert szinte akivel beszéltem (nők) erröl mind azt mondta nekik a vagina szebb pénisz meg nem.Ti hogy látjátok?:D
2018. júl. 10. 09:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
A vagina csak egy torz vágás. A farkak nagy része se szép, de ritka esetben vannak valóban gyónyörű szép pédányok.
2018. júl. 10. 09:22
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon trükkös kérdés. Nyilván nehéz kitalálni mi lesz a meleg férfiak válasza.
2018. júl. 10. 09:28
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Spricc te állandóan a homoszex kategória kérdéseiit lesed.
2018. júl. 10. 09:33
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Erre spriccel...
2018. júl. 10. 09:34
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

én hetero vagyok, de ha csak a sima esztétikát nézem, nekem is inkább a farkak tetszenek. Természetesen ha kívánom a szexet akkor megveszek minden punciért, de ha formát nézünk, karaktert, akkor érdekesebb a farok, szexualitást mellőzve.

Nem mondom, vannak csúnya farkak is, mint ahogy csúnya puncik is, szóval ez nem vonatkozik mindenre.

Nőknél inkább az összhatás teszi gyönyörűvé a puncit. Magában nem sok, de ha már kis comb, has és fenék is hozzá jön, akkor verhetetlen!

2018. júl. 10. 09:52
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Én leszbikus vagyok, szóval talán nem meglepő hogy a puncit látom szebbnek :D

Nekem a farok olyan fura...Nem tetszik hogy kiáll a testből mintha nem is oda tartozna. A nagy pénisz ijesztő, a kicsi meg ronda :D

A punci olyan mint egy éppen kinyíló rózsa ^^

Amúgy csak azért szóltam hozzá mert tök érdekes látni hogy különböző szexualitással rendelkező emberek mit gondolnak :D

2018. júl. 10. 10:25
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Én ugyan nő vagyok, de megcáfolnám, amit fent írtál. Szexuális vágy nélkül egyik sem túl esztétikus, de a vaginák, és ha az egész puncit nézzük is, szerintem kifejezetten rosszul néznek ki. Ha választani kéne, akkor a pénisz a szebb.
2018. júl. 10. 10:25
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
A pénisz a szebb.
2018. júl. 10. 10:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon csúnya péniszek, de léteznek kifejezetten szépek is, ahogy vaginából is van szép és csúnya. Én nem tudok általânosítani.
2018. júl. 10. 11:15
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Biszex vagyok, ha pusztán esztétikailag nézem, kevés rondább dolog van a világon mint egy "salátapuncinál". A "babapunci" megfelelően karbantartva egész jól néz ki. A farkaknál meg sztem csúnya a "tömzsi" és a görbe is. Amelyik egyenesen áll, vagy picit felfelé és a hossz/vastagság aránya is rendben van az egy szép dákó. Talán szebb is mint egy babapunci...

31/F

2018. júl. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!