Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek szerintetek a vagina vagy a pénisz szebb esztékailag?
én hetero vagyok, de ha csak a sima esztétikát nézem, nekem is inkább a farkak tetszenek. Természetesen ha kívánom a szexet akkor megveszek minden punciért, de ha formát nézünk, karaktert, akkor érdekesebb a farok, szexualitást mellőzve.
Nem mondom, vannak csúnya farkak is, mint ahogy csúnya puncik is, szóval ez nem vonatkozik mindenre.
Nőknél inkább az összhatás teszi gyönyörűvé a puncit. Magában nem sok, de ha már kis comb, has és fenék is hozzá jön, akkor verhetetlen!
Én leszbikus vagyok, szóval talán nem meglepő hogy a puncit látom szebbnek :D
Nekem a farok olyan fura...Nem tetszik hogy kiáll a testből mintha nem is oda tartozna. A nagy pénisz ijesztő, a kicsi meg ronda :D
A punci olyan mint egy éppen kinyíló rózsa ^^
Amúgy csak azért szóltam hozzá mert tök érdekes látni hogy különböző szexualitással rendelkező emberek mit gondolnak :D
Biszex vagyok, ha pusztán esztétikailag nézem, kevés rondább dolog van a világon mint egy "salátapuncinál". A "babapunci" megfelelően karbantartva egész jól néz ki. A farkaknál meg sztem csúnya a "tömzsi" és a görbe is. Amelyik egyenesen áll, vagy picit felfelé és a hossz/vastagság aránya is rendben van az egy szép dákó. Talán szebb is mint egy babapunci...
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!