Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Gondoltatok már arra, hogy jó lenne 100%-osan megbizonyosodni arról, hogy pl. az utcán kiszemelt fiú meleg-e? Mit szólnátok hozzá, ha létezne egy tipikusan melegeknek készült karkötő (ami lehetne férfiasan elegáns vagy még 1-2 további stílusban kiválasztható), amiről a legtöbb meleg tudna és elkezdené hordani? Karkötőn kívül még milyen ötletetek lenne? A lényeg, hogy jól látható legyen: az átlag ember erről ne tudjon, de egymás között a melegek tudjanak "kommunikálni" ezáltal.
Szerintetek jó ötlet?

De most komolyan a rózsaszín háromszög milyen égő már. :D
Valami értelmesebb kiegészítőre gondoltam, ami nem ennyire feltünően nőies, de mégis jelzi, hogy az illető meleg...

Jónak hangzik, de amúgy hülyeség, pillanatok alatt elterjedne a jelentése, főleg a kifejezetten homofóbok között, azok között akik egymás közt cikkeket osztanak meg a neten, aztán onnantól kezdve megenné a fene az egészet.
Ha annyira jelezni akar valaki, vegyen fel egy szivárványos szilikon karkötőt, tudom sokaknak nem stílusa (nekem sem), de az már egy jó kiindulási alap, de mégsem egyértelmű.

1. nehezen terjedne el, tehát a problémát még mindig nem oldaná meg mert még mindig nem tudnád hogy most meleg a csávó és nincs karkötője, vagy hetero.
2. a homofóbok jobban rákapnának a karkötők észrevételére.
3. már erre léteznek a szivárványos cuccok.
4. még ha el is terjedne akkor nagy részben azzal állítana meg egy másik karkötős srác, hogy "dugunk?"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!