Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön Csecse Attila youtubeos?
Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 23:00
1/9 anonim válasza:
nem
meg szerintem meleg. láttam már élőben is, és akkor is nagyon látszott rajta
2/9 anonim válasza:
Nem, mert nekem túl.. hoyg is mondjam.. túl nyüzsi, izgága. Nem kedvelem annyira az ilyen személyiséget
4/9 anonim válasza:
kicsit tetszik, hasonló személyiség vagyok, annyi a baj hogy nekem mindig ugyanolyanok jönnek be mint én vagyok, de az ilyen srácoknak általában férfiasabb pasik jönnek be xD
5/9 anonim válasza:
Aranyos, de rá van irva, hogy meleg.
6/9 anonim válasza:
Drágáim, feltűnt nektek, hogy a kérdés a 'Homoszexualitás' kategóriában van? Akik meglettek szólítva, valószínűleg még örülnének is, ha meleg lenne.:D
7/9 anonim válasza:
Helyes srác, kissé feminin, bár lehet ez csak egy szerep. Ha passzív kezelésbe venném...
8/9 anonim válasza:
Külsőre igen, meg általában vicces is, de azért a korához képest eléggé gyerekes személyisége van (legalábbis a videóiból ez jön le).
9/9 anonim válasza:
Aranyos, de annyira nem ő a tökéletes pasi számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!