Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet esélyem legalább egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem legalább egy egyéjszakásra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nyaralok és az étteremben ahol ebédelni szoktam van egy rettentő helyes pincér. Már az első nap jól megnéztem, de sajna nem ő szolgált ki, ma viszont ő jött és annyira cuki! Van viszont egy kis problémám, itt az emberek szerbül beszélnek (én pedig nem) és nem tudom mennyire beszél angolul (nem derült ki még). Nem mondanám hogy kacsintgatunk meg ilyenek, de találkozott a tekintetünk, mosolygós és nagyon kedves (tudom, tudom ez a pincér dolga meg minden, de egyébként nem tűnik ilyen életvidám srácnak). Annyira bejön, olyan nagyon édes!! Nem tudom mit csináljak.. nem kérdezhetek rá csak így nyíltan hogy nincs-e kedve dugni.. az se biztos hogy meleg, de az tuti hogy máshogy viselkedik velem mint a többi vendéggel.

Valakinek nincs erre egy jó ötlete? Hogy tudathatnám vele hogy bejövős? (Persze úgy hogy annyira ne legyek feltűnő).

Kicsit hosszú lett, köszi hogy elolvastad! :)

2018. jún. 24. 20:15
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megtisztelő válaszod! Mi szél fútt ide?
2018. jún. 24. 20:26
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Én drukkolok neked édesek vagytok
2018. jún. 24. 21:00
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Esetleg még mielőtt befejezed a kajálást, fizess, és a tányér alatt hagyd ott a számod egy cetlin. Akkor megtalálja, amikor már nem vagy ott. Ha hív, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor lehet, hogy oda ne menj többet enni, mert akkor ciki.
2018. jún. 24. 21:24
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi 4es, ezzel csak az a baj hogy ha keres is telefonon nem tudom hogy tudok-e vele beszélni, illetve ha mégse jön össze, hát, akkor is csak oda tudnék ebédelni menni..
2018. jún. 24. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy e-mail cím (is), írásban hátha könnyebb. Végülis nem ciki, mehetsz még oda, úgy teszel, mintha nem történt volna semmi.
2018. jún. 24. 21:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Várom a további ötleteket! :)
2018. jún. 24. 21:45
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Sorry, több ötletem nekem nincs. Ha ennyire se vagy "bátor", akkor nemtom hogyan máshogy tudna összejönni...
2018. jún. 24. 21:47
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt simán ki tudod deríteni, hogy beszél-e angolul.

Pl. Legközelebb, mikor megy az asztalodhoz, megkérdezed, hogy "do you speak english?" és ha igen, akkor kérdezel valamit a kajáról, vagy hasonló.

De akár meg is dícsérheted a cipőjét, megkérdezed hol vette, stb. Ebből szerintem le lehet szűrni, hogy ő is érdeklődik-e, vagy nem. Én így csinálnám. :D

2018. jún. 24. 22:00
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
#1 téged kellene felakasztani te mocskos náci!
2018. jún. 24. 22:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy esetleg tud magyarul?
2018. jún. 24. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!