Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem legalább egy egyéjszakásra?
Az a helyzet hogy nyaralok és az étteremben ahol ebédelni szoktam van egy rettentő helyes pincér. Már az első nap jól megnéztem, de sajna nem ő szolgált ki, ma viszont ő jött és annyira cuki! Van viszont egy kis problémám, itt az emberek szerbül beszélnek (én pedig nem) és nem tudom mennyire beszél angolul (nem derült ki még). Nem mondanám hogy kacsintgatunk meg ilyenek, de találkozott a tekintetünk, mosolygós és nagyon kedves (tudom, tudom ez a pincér dolga meg minden, de egyébként nem tűnik ilyen életvidám srácnak). Annyira bejön, olyan nagyon édes!! Nem tudom mit csináljak.. nem kérdezhetek rá csak így nyíltan hogy nincs-e kedve dugni.. az se biztos hogy meleg, de az tuti hogy máshogy viselkedik velem mint a többi vendéggel.
Valakinek nincs erre egy jó ötlete? Hogy tudathatnám vele hogy bejövős? (Persze úgy hogy annyira ne legyek feltűnő).
Kicsit hosszú lett, köszi hogy elolvastad! :)
Azt simán ki tudod deríteni, hogy beszél-e angolul.
Pl. Legközelebb, mikor megy az asztalodhoz, megkérdezed, hogy "do you speak english?" és ha igen, akkor kérdezel valamit a kajáról, vagy hasonló.
De akár meg is dícsérheted a cipőjét, megkérdezed hol vette, stb. Ebből szerintem le lehet szűrni, hogy ő is érdeklődik-e, vagy nem. Én így csinálnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!