Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért affektál sok meleg?
Én is meleg vagyok,de rég óta tapasztalom,hogy mind a hírességek,mind a hétköznapi melegek jó része (szerintem direkt,rájátszanak)affektál..és ez engem nagyon zavar..
Főleg olyanok válaszoljanak akik affektálnak,nőíesek,mert szeretném tudni,hogy direkt csináljátok vagy nem.

Én ismerek ilyeneket, és mindkettő srác direkt csinálja. Egyikük be is ismerte, a másik meg annyira gázul csinálja, hogy tuti direkt van Szerintem is oltári irritáló, főleg, hogy korábban, amig még nem comming out-oltak, egyik sem beszélt igy.
De ismerek olyan meleg srácot is, aki nem affektál.
Szerintem ő sokkal elfogadhatóbb és aranyosabb, mint ezek az affektáló hülyék.
(Egy lány)

A tobbseg azert nem affektal. Nagyon kis resze.
Hogy miert? Mert divanak kepzelik magukat.

Én csak egy enyhén affektáló meleg sráccal találkoztam, de neki a pösze beszéde miatt jobban feltűnt. Több affektáló meleg sráccal nem találkoztam, de jó pár heteroval. A legjobban affektáló srácnak az anyja is úgy beszél, szóval gondolom ez inkább eltanult vagy örökletes dolog.
Nekem karakteresebbek a vonásaim, mélyebb a hangom, mint a hetero bátyámé(és "monoton").
Sokan kértek már csajozási tippet tőlem, mivel úgy gondolták, nagy nőcsábász vagyok, csak mert úgy tudok beszélgetni egy csajjal, mint egy sráccal, meg tudom őket nevettetni a hülyeségeimmel...
Visszatérve: Egyik srác se direkt affektált, csak lányról tudok, aki huszonévesen úgy beszél, mint egy kis hercegnő. Na az még idegesítőbb tud lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!