Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi spermátok jön elélvezéskor? Spriccel vagy kifolyik? Mindig így van?
Figyelt kérdés
Tehát kb mennyiszer spriccel? Nekem sajna kevés és kb kifolyik, de néha van hogy spriccel és több, ha rég élveztem el. Kort is írjatok!2018. jún. 17. 20:48
11/17 dan820 válasza:
attól fugg hogy mennyire vagy izgalmi állapotban illetve hogy milyen rég maszturbáltál.
Pl: ha már rég maszturváltál és valami nagyon izgató helyzetben élvezel el akkor biztos hogy spicelni fogg. De ha csak unnalomuzésből csinálod akkor meg csak folyni.
12/17 anonim válasza:
A barátomnak elég sok jön mikor kiverem nki és spriccel. 20/F/M
15/17 anonim válasza:
mindig spriccel. a mennyisége és a spriccek száma attól függ mennyire vagyok felizgulva, mennyi ideje izgatnak. általában fellövök a mellkasomig, 4-5 spriccel.
16/17 ftf1983 válasza:
Ez mindenkinél egyedi. Van olyan ismim, aki iszonyat nagyokat lő, erősen, messzire és nagyon sokat. Nekem ált folyik és csak néha lő nagyot.
17/17 anonim válasza:
Nekem szinte mindig erősen spriccel és sok is jön. Ha hosszú ideig izgatnak, akkor messzire lövök és nagyon durván átjárnak az élvezet hullámai. Ki is szoktam fáradni egy-egy kiadós spriccelés után. De nem volt ez mindig így, fiatalabb koromban csak kifolyt. 26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!