Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok/férfiak! Számotokra kizáró ok a kis farok?
Figyelt kérdés
Átlagos testalkat, fiatal, 11cm pénisz.
Írjatok kérlek kort és szerepet is.
2018. jún. 17. 17:17
11/19 anonim válasza:
Uniként ha úgy jönne, hogy választani kéne, inkább csak passzív, vagy csak aktív? :)
12/19 A kérdező kommentje:
Passzív :D
2018. jún. 17. 18:43
13/19 anonim válasza:
Akkor nem lenne vele semmi baj :).
14/19 anonim válasza:
Élvezném veled az aktív és a passzív szerepet is. Én is uni vagyok.
15/19 anonim válasza:
Úristen mi megy itt xD kérdező, a helyedben futnék.
Egyébként nem kizáró ok. Ha aktív szerepben vagy akkor esetleg.. de passzívként szerintem nem is igazán számít a farokméret, úgyis a segged használják
16/19 anonim válasza:
Nem kizáró ok. Igazából nálam semmi jelentősége nincs, mert számomra nem az a fontos hogy milyen vagy mekkora, hanem az, hogy KIÉ. Nekem sokkal fontosabb az, hogy milyen a teste stb, mint a farka... + a kisebb farkat kezelni is könnyebb.
17/19 anonim válasza:
Nem, nekem is kicsi, 13 cm, vékony, de úgy vettem észre, hogy élvezik a srácok, ha megdugom őket, szóval annyira nem parázok ezen, ráadásul szenvedélyes vagyok, tehát nem csak reszelek vele, ez fontos, semmit nem ér a 18 centi, ha csak huzogatod. Persze nehezebb ekkorával szexelni, mert épp, hogy kicsit kifele húzod a popsiból, és máris hopp, kijött az egész. Ja és a gumi még lelankasztja 12-re. :D
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!