Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi az ideál? (Kort és passzív/aktív írjatok. )
Én aktív vagyok.
Ideálom max 18 év,kék szem,szőke haj,szálkás testalkat.
19/f/aktív
Az ideálom korban max 2 év különbség, kb velem egymagas és sportos testalkat, kék szem, szőke haj és visszafogottabb személyiség. (én is ilyen vagyok 😀)
18/f/uni
Én a vékony, szőrtelen, fiatal passzívokat szeretem :)
37/bi/a
Én viszonylag az nagyobb darab pasikat kedvelem nagyon. Legyen az izmos/kövér/macis.
Korban minimum 28.
Aktív.
Sötét haj.
Minden más mellékes.
Nagybetűs ideálom nincs, de általában magas, szálkás/izmos, velem egykorú, sötét hajú, barna bőrű, hatalmas zöld/világos barna szemű, karakteresebb, de fiatalos arcú srácot szoktam magam mellé elképzelni...de emellett lehet egy vörös, vagy szőke fiú is, aki megtetszik, beleszeretek. A lényeg, hogy passzoljunk egymáshoz, legyen nagy szíve és agya. :)
21/F/a?
Az én ideálom egy fiatal 18körüli barna hajú nem túl vékony nem túl testes, kb 170-175cm között. szemszínbe mindegy de előnybe részesítem a zöldet vagy kéket.
plussz legyen puha bőre és bújós legyen :D
Vékony, nem túl magas, helyes arcú, legyen bújós, aranyos, emellett intelligens is.
Max. 27 év kb.
28/F/uni
én passzív 19éves.
Az idősebb 35-50 aktiv kanok jönnek be, izmos, szőrös, és vastag nagy farokkal aki bírja órákig napi többször is:D Ja és tudjon irányítani legyen domináns, ez alap nálam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!