Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen bondage (kikötözős)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bondage (kikötözős) fantáziátok van, amit szeretnétek átélni egyszer?

Figyelt kérdés
Korotokat is írjátok le!

2018. jún. 10. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lány ruhában szeretném ha kikötöznének:)
2018. jún. 27. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kikotnek es ugy kell szopnom vahy szopatnak tobben. A vegen egybe lenyelni a vegtermeket

Vagy csak h siman hasznaljak a szamat minr evy qrvanak

2018. júl. 26. 21:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az, hogy X alakban valami szíjas vagy bőrös bilinccsel vagy kötéllel mereven rögzítsenek az ágyhoz. Mindegy, hogy a hasam vagy a hátam van alul, mert izgatna, ha valaki a hímvesszőmet venné kezelésbe, a hasamat és a fenekemet korbáccsal ütné, mellbimbóimra mellbimbócsipeszt rakna, egész testemet ingerkerékkel piszkálná, bekötné a szememet, piros szájpacekkel tömje be a számat és molesztáljon engem kénye kedve szerint, esetleg tolakkal is piszkálhat :)

17/F/sub

2018. aug. 21. 01:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt, hogy a kényszerzubbony is izgat ^^
2018. aug. 21. 02:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnam milyen bilincsbe lenni igazi rendőrségi bilincsel zsaneros vagy láncos esetleg láb bilincset nyak bilincset és gyors kötözőt.
2018. nov. 25. 01:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnam milyen bilincsbe lenni igazi rendőrségi bilincsel zsaneros vagy láncos esetleg láb bilincset nyak bilincset és gyors kötözőt. 23F
2018. nov. 25. 01:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy egyszer egy rendőr igazi bilinccsel megbilincseljen és megbüntessen.

Kevés rá az esély, hogy valaha összejöjjön, de fantáziának jó.

Kikötve már voltam, élveztem, de lehetne még variálni, megbilincselve még sajnos nem.

2019. okt. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!