Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok tudnátok segíteni?
Volt egy párom aki teljesen össze zavarta az érzékeim meg az érzéseimet is. Az egész kapcsolatból nem is értek semmit se. Érzelmileg teljesen kicsinált. Csak a neten beszélgettünk de ő soha nem írt vissza. Meg ő letagadta hogy meleg még anyának is. Én tartottam a hátam hogy ő más ember és hogy jó ember de nem szerettem volna felidegesíteni azzal hogy itthon folyamatosan megy a patália. De közben azért voltam rosszul mert ő nem volt itt. Olyan érzésem van mint ha csak hülyített volna. De a tetőpont tényleg ott volt amikor felhívta anyát hogy ő nem meleg közben meg titokban velem játszott vagy mit csinált😡
Szerintetek milyen ember az ilyen?

"Csak a neten beszélgettünk"
- Mégis mit vártál? S miben segíthetünk?
Ott a pont 😂😂😂
Nem értem azt a részét az egésznek hogy miért nem szólt semmit se?
Miért nem mondta el hogy csak arra kellek neki?

Mert töketlen, ennyi... Nézze előre! Ha csak visszatekintgetsz, maradsz egy helyben.
Ő már tuti továbblépett, tedd te is! :)

1. Bántás nélkül, ennek a kérdésnek se eleje se vége.
2. Ha hülyített is, (mert az ő oldalát nem ismerem), ellenben a te hozzáállásod lejön a kérédésből, jobb lenne ha magadba néznél, mert ehhez is ketten kellenek.
Érezhetően nagyon tapasztalatlan vagy még, és az igazság az, hogy önmagadat is becsaptad kicsit, nem csak ő téged. Ha túlzottan naív vagy, irreális elvárásaid és elképzeléseid vannak, nulla számonkéréssel akkor nem csak a másik a hibás.
Te hagytad magad felültetni, és most mindenért a másikat hibáztatod.
Ettől ő nem lesz kevésbé rossz, de tanuld meg felismerni a saját felelősséged is, és akkor boldogabb leszel és legközelebb nem csúszol bele ilyenekbe.
Az utóbbit amúgy saját tapasztalatból írtam, én is ilyen voltam, kinőttem.

Látod, ez az egyik hiba amit elkövettél, azelőtt lett részedről komolyabb, és kezted őt komolyabban venni, hogy valóban rászolgált volna.
Igen, ideális esetben egy kapcsolatban két egyenlő fél van, de ezért meg is kell ám dolgozni, fel is kell építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!