Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek akik ismerik vagy akár hallgatják a koreai poppot?
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 15:38
1/3 anonim válasza:
A párom gyakran hallgatja a k-pop és a j-pop zenét is. Van jó pár CD-je (neten rendeli Ázsiából), meg a gépén is van sok. Eleinte j-pop fan volt (Ayumi, Momoiro Clover Z, Koda Kumi, Namie Amuro stb), most, hogy rákapott a koreai (meleg) filmekre, a k-popot is egyre jobban szereti.
Eleinte nekem is tetszett, amikor mutatott párat, de már annyit hallgatja itt mellettem, hogy nekem kezd "picit sok" lenni.
2/3 anonim válasza:
Én szoktam k-poppot hallgatni. Leginkább BTS-t, de másokat is.
3/3 anonim válasza:
A "hallgatják" az részemről túlzás, de azért "nézni" azt szoktam, mivel elég nehezen tudom levenni a szemem az ilyen irtó helyes fiúcskákról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!