Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit csúfoltak, bántalmaztak azért, mert homoszexuális?
Apám ki baszot mikor be mutatam neki a pasim! Xd
20srác
Tinédzserként elég feminim voltam, és csóró is. Rossz ruhák, hosszú haj, és mellé egy-két stílusjegy, amiről ordított, hogy mi a helyzet velem. Szerencsére ezek elmúltak, de az emlékek nem.
A hosszú haj nem volt előnyös fiatalként, mert akkor még nem volt elég maszkulin az arcom. Így sokszor lánynak néztek, vagy ezzel csesztettek. Az általánost még átvészeltem, mert ugyan párszor megjegyezték az osztálytársaim, hogy olyan vagyok, mint egy lány, de ennyiben kimerült. Amikor jött a középiskola, akkor olyan iskolába mentem, ahol csak fiúk voltak. Semmi önbizalom, semmi ismerkedési "tehetség", nyitottság másokra. Úgymond éltem a saját univerzumomban. Erre rátett még a csóró öltözködésem. Így a második hétre már rajtam röhögtek, senki nem állt velem szóba. Begyógyszereztem magam, ami csak egy szimpla gyomorrontással végződött, de mivel írtam levelet, így pszichológushoz kényszerültem. Bár hozzátenném, hogy ez időben apám is rendszeresen bántalmazott fizikailag, lelkileg egyaránt.
Iskolaváltás nem szűntette meg a problémát. Ugyanúgy hosszú haj, csóró öltözet, tehát egyértelművé téve, hogy ki az, aki kilóg a sorból. Ekkor már nem mertem megkockáztatni az öngyilkosságot, de mindig vágytam rá. Vagdostam magam mindenhol, étkezési zavaraim voltak, nem tudtam aludni, és közben teljesen kikészültem.
Egy ronda embernek láttam magam a többiek szemén kívül, aki sugárzik, mint egy atomerőmű a szexuális másságtól. Felnőttem, kiléptem a nagyvilágba, fentiek többsége megszűnt. Férfiasodtam, nem kicsit. Az ismerkedéseim kapcsán mindig kapom a bókokat, hogy jól nézek ki, férfias vagyok, mind külsőleg, mind belsőleg, de hiába a sok megkeresés társkeresőkön valahogy a gyermekkor kísért, és nem tudom elhinni. Agyilag felfogom, de érzelmileg még mindig az a 14 éves kamasz vagyok, aki úgy érzi olyan, mint egy lány kívülről.
31/F
Nekem is van egy haverom aki meleg, és tényleg érdekes h leginkább nők szólnak be neki.
Gondolom azért mert ki van gyúrva és fáj nekik h rájuk se néz v nemtom. Meg hát a nők sokkal kevésbé toleránsak ha szexuális témáról van szó. Gondolom jobban beléjük nevelik a konzervativizmust, prüdériát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!