Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A “sneakerheadek” többsége tényleg meleg?
Igaz, nem sok embert ismerek, hogy az állításom alátámassz. Én speciál sneakerhead vagyok, imádom a sneakereket sok mindent tudok róluk, a róluk kapcsolatos storykat ka szeretem, és hát bisex is vagyok:-/. Mivel elég sok meleg barátom van és abból 4 is imádja a sneakereket belegondoltam, hogy mi van ha a sneamerheadek többsége meleg? Ezért utánnanéztem és találtam egy angol posztot ami valami olyasmiről írt, hogy a cipő iránti szeretet kezdetben nőknél alakult ki és, hogy alapvetően ennek is kéne lennie a normálisnak. A hosszú szöveg után ez az oldal kimondta azt, hogy az ő elemzéseik alapján a sneakerheadek melegek (amivel nem értek 100%ban egyet, mert ez így eléggé általánosítás, de abban már igazán egyet tudnék érteni, hogy a többségük [min.51%{)
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de csak így tudtam érthetően felkonferálni a témát.
Ti mit gondoltok?
hát akkor az összes 20-on éves meleg?
manapság annyira kényelmes az élet, hogy a fiatalok már a cipőjükbe is beleszeretnek unalmukban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!