Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a férfias fiúkra, vagy a nőies srácokra buktok?
13as, korábban már írtam választ, én vagyok, aki úgy kezdte, hogy bi ffi vagyok.
Szociológosuk, szexuálpszichológusok és pszichiáterek is kikutatták, kimutatták, hogy ez a totalitárius kategorizálás, heteroszexuális meg homoszexuális, ez alapjaiban torz és nem tükrözi a valóságot. Sokkal inkább egy erőltetett társadalmi norma.
Igazából minden ember biszexuális, kb úgy ahogy pl a nőstény kutya is van, hogy hágó mozdulatokat tesz a másik ebbel. Maximum olyan van, hogy a hetero vagy homo irányában mennyire van eltolódva. De nagyon kevesen vannak 100% szín melegek vagy szín heterók.
Innentől meg az, hogy kinek milyen zsánere van, az inkább csak a szubjektív ízlés, mint a szexuális orientáltság kérdése.
Pl én nem szeretem a női lélek nyafogós allűrjeit, a jellegzetesen csajos viselkedésmintákat, ugyanakkor a marconásan maszkulin férfiasságot sem. Éppen ezért tetszenek a kicsit fiúsabb lányok illetve a lányosabb fiúk.
Tehát az általad inkriminált melegek is szerethetik a lágyabb fiúkat, nem a kemény macsókat.
Igazából minden ember biszexuális, kb úgy ahogy pl a nőstény kutya is van, hogy hágó mozdulatokat tesz a másik ebbel. Maximum olyan van, hogy a hetero vagy homo irányában mennyire van eltolódva. De nagyon kevesen vannak 100% szín melegek vagy szín heterók.
Nőknél lehet de férfiaknál pont mást mutanak a kutatások.Ott inkább 2 véglet van hetero és homo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!