Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, milyen egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, milyen egy olyan srác, akibe egyből beleszerettek?

Figyelt kérdés

Milyen külső illetve belső tulajdonságokkal rendelkezik?

(kép is jó a külsőhöz)

Olyan srácról van szó, akit ha csak egy pillantásra is meglátsz, nem tudod róla levenni a szemedet, majd ha pedig meg is ismered, nem tudsz nem rá gondolni.

2018. máj. 15. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2018. máj. 15. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg: vékony, nem túl magas, helyes kisfiús arcú

Belsőleg: aranyos, romantikus, intelligens és vicces

2018. máj. 15. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem max egymagas (192) vékonyabb, nem kell nagyon vékonyannak lennie, az izmos se elvárás,

Olyan fiatalos fej, arc, hosszabb haj amit lehet turkálni

2018. máj. 15. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok

Lemaradt, belsőre szeressen olvasni, komoly kapcsolatra vággyon legyen kedves, akár érzelmes, az intelligencia pedig sexy

2018. máj. 15. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első pillantásra: legyen kiállása, amolyan sajátos karizmája. Legyen magas (187+), sötétebb szemmel és hajjal. Hangja legyen lágy, mély. A mosolya gyengéd, de sejtessen mögötte valami rejtélyességet.

Megismerve: legyen humoros ember, aki mindig képes nevetni és másokat megnevettetni. Ám ha igazán komolyra fordul a helyzet, akkor legyen gondoskodó és elszánt.

(Az eddigi majdnem belezúgásaimból merítve alkottam ezt az ideált.)

2018. máj. 15. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Eddig három szerelem első látásra volt, de annyira különböznek egymástól, mint ég a földtől. És nincs olyan, hogy a külső már megfog.

Egy vékony gizda srác (korábban azt gondoltam, hogy a gizdákat én nem kedvelem) egyszer egy ételudvarban odajött az asztalomhoz, hogy odaülhet-e ebédelni. Simán elmentem volna mellette bárhol, de az ebéd közben beszélgettünk, és az ebéd végére beleszerettem. [Fél éves kapcsolat lett]

Amúgy a sportos, súlyfelesleg nélküli srácok tetszenek, az életvidámak, a töprenkedők, a nem túl nagy farkúak, az érzékenyek.

2018. máj. 18. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!