Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak van köztetek ilyen?
Figyelt kérdés
Van aktív akit izgat illetve szereti segből szájba rakni aktus közben?
Kort irjatok szívesen meghallgatlak benneteket.
2018. máj. 11. 14:04
1/6 anonim válasza:
Nekem volt olyan h mast dugott es vegul a szamba elvezett
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy átrakta a számba és oda élvezett f.
3/6 anonim válasza:
Nekem is részem volt már ilyenben!
4/6 anonim válasza:
Rendesen lenyalatja veletek a kakitokat a farkukról? Vagy mas seggéből a másik kakiját?
5/6 anonim válasza:
Én ugyan passzív vagyok, de többször volt már, hogy a fenekemből átrakta a számba,sőt más fenekéből kivéve is szoptam már.
6/6 anonim válasza:
Biztos van, de én azért ennyire nem alázom meg a partneremet, meg hát alapvető higiénia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!