Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért lehet az, hogy az emberek a melegek közül csak a passzív felet nétik le, aki dugja óket (aktív) pedig nem?
Ahogy én vettem észre, azok, akik eléggé homofób módon állnak a melegséghez, szinte azt sem tudják, hogy vannak külön aktívok, passzívok, és unik. Tájékozatlanok és emiatt van, hogy belefutnak sértő, elhamarkodott kijelentésekbe, amiket csak hallottak valahol és utána sem jártak a dolognak.
Az ilyen ember bele sem gondol, hogy mennyi meleg él körülötte és a szembetűnő példákat, sémákat szúrja ki. A passzívok (vitatható okokból) pedig gyakrabban produkálnak ilyen jeleket, gesztusokat, amiket ezen emberek észlelnek és amikhez megjegyzéseket fűznek.
Ahogy én vettem észre a férfiak - akik homofóbok is lehetnek - úgy tekintik, hogy a passzív (női) fél, alacsonyabb rangú náluk. Valószínűleg magukat a nőket is lenézik. Egyszerűsítve a dolgokat, és az ő felfogásuk szerint kimondva: "Ha farok megfelelő végén vagy, akkor még férfi maradsz!"
Tehát az ilyenek logikája mentén megengedhető számukra, hogy férfiként, akár egy férfi/fiú részesítse őket orál szexben. Addig ők férfiaknak, sőt heteróknak érzik magukat. Az ilyen kilengés számukra megengedhető, de ez nem jelenti azt, hogy az éppeni partnerüket nem nézik le.
Hogy a nőkkel mi a helyzet? Ha vaskalaposak, tudatlanok, sőt, még csak nem is hajlandóak a nyitottságra, hasonló a helyzet, de minden meleget - általában - betegnek, és undorítónak tartanak. Konkrétan volt ilyenekkel (meddő) vitám, amibe nem jó belebocsátkozni, mivel olyanok, mint mikor egy galambbal sakkoznál. Felborítja a bábukat, leszarik mindent, aztán ugrál, hogy ő nyert.
Persze ezek csak általános filozófiai elmefuttatások, mivel ahányan vagyunk, annyi félék. Ezek csak élet tapasztalati desztillálások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!