Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek megengednétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek megengednétek egy nőnek hogy lesz. Jon?

Figyelt kérdés
Sok nő oda van értetek .És a nő már annak is örülne ha furujászhatna 1 meleg kukit.Megengednétek neki?
2018. máj. 7. 11:07
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Leszopjon akart lenni csak nem mertem ki írni:D
2018. máj. 7. 11:08
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

ki tudja, lehet még jobban szopna mint egy pasi!

abból kiindulva, hogy engem is egy csomó meleg pasi próbált becserkészni (tényleg nem tudom miért) és azzal érveltek, hogy ha ők leszopnak, az még jó is lesz, meg a száj az száj, csak csukjam be a szemem és hasonló gusztusos érvelések.

ha ebből indulok ki, akkor gondolom őket sem zavarja, mert ha igen, akkor az elég kétszínűség

2018. máj. 7. 12:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont pasik igen
2018. máj. 7. 13:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen? Jó tudni, hogy sok nő oda van a meleg pasikért.
2018. máj. 7. 15:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán... de csak ha elotte megismernem.
2018. máj. 7. 16:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer lett volna már rá lehetőség, de sosem engedtem, mert egyszerűen minden porcikámat taszítja a gondolat is. Egy példának itt van mondjuk az egyik barátnőnk, aki folyton azzal jön, hogy párommal egy szavunkba kerülne a hármas vagy akár külön-külön is összejönne velünk. Próbál minket mindig győzködni, amikor átjön.. :P van, hogy egy váratlan pillanatban mögttünk terem és elkezdi érzékien csókolgatni a nyakunkat vagy masszírozni a hátunk, azt kérdezgetve, hogy na bizsereg-e már vmi.. évek óta próbál becserkészni, sikertelenül. :D
2018. máj. 7. 19:05
 7/19 A kérdező kommentje:
Mért nem vágod fejbe??HA pl egy férfi piszkál 1 nőt vagy leszbikust akkor tökön rugják.Te meg rug pinán:D
2018. máj. 8. 00:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem zavar a dolog, sőt néha én is húzom az agyát. :P Ez kb ilyen soha be nem teljesülő flört köztünk, mert részünkről nem érzünk vonzalmat iránta. Egyébként meg ő gyakorlatilag családtagnak számít, úgyhogy nem rúgdosódom.. meg lányokat különben sem bántunk. ;)
2018. máj. 8. 01:08
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
En nem engednem. Egyreszt a heterok velemenyealapjan a nok nagy resze vagy utal szopni vagy marha bena. Masreszt am sem izgat a gondolata, ahogy egy no benazik. A pasik tobbsege meg tokeletesen csinalja. 24/F
2018. máj. 8. 12:07
 10/19 A kérdező kommentje:
Nők szertnek szopni is nyalni is:D Söt mért van annyi lovas nő szexjelenet?:D Ahol a nő élvezetel elbánék a csödör hatalmas farkával:D Szerintem a nők szertnek csak tény elég bénák sokan.
2018. máj. 8. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!