Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szolgákat hol találok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolgákat hol találok?

Figyelt kérdés
Szolgákat, mazo sub pasikat hol találok, akik akarnak is és képesek is szolgálni? Mik a tapasztalatok?

2018. máj. 4. 10:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném kipróbálni milyen valakit anyagilag teljesen lehúzni, mindig ajándékokat küld, pl. ps4-et, új mobilt vagy csak készpénzt.
2018. máj. 11. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
jelen:) én imádok szolgálni aktiv urakat szerintem passzivként ez is a dolgunk kiszolgálni a kanokat de ki hogy látja
2018. máj. 11. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én itt vagyok :'D De magamból kiindulva azért egy passzív szolgának is vannak elvárásai kinézettel kapcsolatban. Volt h ismerkedtem ilyen fétises aktív domináns "sráccal" de nem jött be és tiltottam. aztán ment a hiszti xd
2018. máj. 12. 19:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Az természetes, hogy a kölcsönös szimpátia és elfogadás fontos ehhez a dolgohoz is.
2018. máj. 13. 09:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

és dom.ot hol találok????

21/f szolga

2018. aug. 15. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

de ne itt keresgéljetek .. na meg egy aranyszabály:

aki ténylegesen igazi kemény, rűáadásul heteró dom, az ugyan nem fog itt írkálni neked, sőt ismerkedni se nagyon. az azt élvezi h kicsinálhatja a kis homárt, és ennyi, de nem fog levelezgetni meg haverkodni.

és hát ez egy olyan tabutéma ugye, h ..... őszintén, szted ki fog jelentkezni? létezik a dolog abszolút, csak nagyon titokban.

hogy hol találsz? én azt mondanám h a szerencse hozza, edz nem olyan téma, amiben csak úgy lehetne keresgélni. akik hirdetik magukat, azok meg éáltalában a nagy kamusok (és persze pont azért hirdetnek, mert qvára nem találnak senkit ... akinek van és műveli a dolgot, az tuti nem regisztrálna ilyesmi oldalakra)

2018. aug. 17. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

15

az élet hozza ... szerencse kérdése

2018. aug. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!