Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő amíg nem vertétek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 16:25
5/19 anonim válasza:
Kèt napnàl tovàbb nem bírom ki.
Bàr volt rà pèlda,hogy egy hètig nem csinàltam,de akkor minden bajom volt.
Szerencsère ez csak egyszeri egy hèt volt.
Megfogadtam soha többet nem kínzom magam olyan hosszú ideig!
Egy èletem van ès azt arra akarom hasznàlni ami jól esik.
Több lehetősègem nem lesz.
6/19 anonim válasza:
Rossz olvasni ezeket
Inkabb mindenkin segitek :P
7/19 anonim válasza:
4 hónap, hogyan sikerült, azt nem tudom.
8/19 anonim válasza:
Az asszonyt? 2 év, ennyit kaptam, mert állandóan vertem, de mióta kiszabadultam, napi 2x adok neki!
9/19 anonim válasza:
Másfél hét - orvosi vizsgálat miatt kellett cölibátust fogadni. :(
Örültem mikor újra kézbe vehettem maszturbálás céljából. :D
10/19 anonim válasza:
Én is nagyon nehezen bírom ki és ráadásul egy egyéb nehéz körülmény miatt kellett kihagynom 3 hétig, miután körülmetéltettem magamat. Azóta viszont sokkal jobb, elsőre hatalmasat durrantam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!