Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudtam ezt a kérdést melyik kategóriába kellene írnom ezért teszem fel ide.

19 éves vagyok.Meleg vagyok amit nem igazán fogadnak el othon.Még tanulók.Pár hónapja kavarok egy 45 éves férfivel.Aki egy épitész mérnők és iszonyat jól keres és mellékesen még helyes is.Nem vagyok anyagias és nem is úgy nevelték hogy csak a pénz számítson de pár napja kaptam tőle egy ajánlatot ettől a amin komolyan elgondolkoztam és hajlok rá hogy bele egyezek csak az az egy bökkenő van hogy a családom nem tud erről a férfiről és ez lényegében nagyon be kavarna

Lényegében az lenne továbbiakban is folytatom vele ezt a viszonyt de hozzá költözzön hogy ne kelljen senkihez alkalmazkodnom felajánlotta hogy meg kapnék mindent amit csak akarok és bármire sűkségem lenne csak szólnom kellene neki.Lényegében eltartani és nem kellene dolgoznom mellett csupán annyit kérne hogy maradjak vele. Tudom hogy lényegében ez olyan lenneintha a szexért fizetne nekem de azt hiszem bele mennék mert szeretem és talán nekem nem lenne probléma.Lényegében igazából kitartott lennék.

Valaki volt már hasonló helyzetben?Véleményt tudna róla mondani.Miféle kötelezettségeik lennének felé a szexben kívül ?

2018. ápr. 24. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék bele. Hiába szereted, mindig benned lenne hogy eltart, és idővel ezt szóvá is tenné, ha nem úgy viselkedsz ahogy ő akarja. Nem lennétek a kapcsolatban egyenlő felek.
2018. ápr. 24. 17:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen ezzel tisztában vagyok de szerintem vétek lenne egy ilyen esélyt csak úgy e engedni.

Ezért is tette hozzá azt a kérdést hogy miféle kötelezettségeim lennének még vele szemben a szexen kívűl ?

2018. ápr. 24. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Szerintem egy ideig jól éreznéd magad, majd idővel egyre jobban követelőzne, mert irányíthat. És bele kell menni olyan dolgokba is, ami nem tetszik neked.
2018. ápr. 24. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Egy 45 éves férfi miért akarja ennyire hogy hozzáköltözz anélkül hogy tisztáznád a családoddal a helyzetet? Bennem számos kérdést felvet. Szimplán kapuzárási pánik vagy hátsó szándék.. A családod nem ad meg neked mindet?
2018. ápr. 24. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából neki mindegy.Meg amúgy is nagykorú vagyok már nincs bele szolásuk.Igazából nem foglalkoznak velem mióta elmondtam hogy meleg vagyok bármit kérek az rá a válasz majd ha elfelejtem ezt a hülyeséget szóval nem adnak meg mindent
2018. ápr. 24. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem kérdés... Nyugodtan költözz oda és legyetek együtt, ez tényleg kivételes lehetőség. Ez nem irónikus, teljesen komolyan, szerintem élj a lehetőséggel és ne törödj a sok pánikkeltő emberrel!
2018. ápr. 25. 06:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!