Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Nem nagyon tudtam ezt a kérdést melyik kategóriába kellene írnom ezért teszem fel ide.
19 éves vagyok.Meleg vagyok amit nem igazán fogadnak el othon.Még tanulók.Pár hónapja kavarok egy 45 éves férfivel.Aki egy épitész mérnők és iszonyat jól keres és mellékesen még helyes is.Nem vagyok anyagias és nem is úgy nevelték hogy csak a pénz számítson de pár napja kaptam tőle egy ajánlatot ettől a amin komolyan elgondolkoztam és hajlok rá hogy bele egyezek csak az az egy bökkenő van hogy a családom nem tud erről a férfiről és ez lényegében nagyon be kavarna
Lényegében az lenne továbbiakban is folytatom vele ezt a viszonyt de hozzá költözzön hogy ne kelljen senkihez alkalmazkodnom felajánlotta hogy meg kapnék mindent amit csak akarok és bármire sűkségem lenne csak szólnom kellene neki.Lényegében eltartani és nem kellene dolgoznom mellett csupán annyit kérne hogy maradjak vele. Tudom hogy lényegében ez olyan lenneintha a szexért fizetne nekem de azt hiszem bele mennék mert szeretem és talán nekem nem lenne probléma.Lényegében igazából kitartott lennék.
Valaki volt már hasonló helyzetben?Véleményt tudna róla mondani.Miféle kötelezettségeik lennének felé a szexben kívül ?

Igen ezzel tisztában vagyok de szerintem vétek lenne egy ilyen esélyt csak úgy e engedni.
Ezért is tette hozzá azt a kérdést hogy miféle kötelezettségeim lennének még vele szemben a szexen kívűl ?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!