Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyíltan homoszexuális emberből lehet rendőr Magyarországon?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem látszik rajta, fiús, de nyíltan vállalja, hogy a fiúkhoz vonzódik. Szerintetek ebből ma lehet probléma?2018. ápr. 14. 15:08
21/26 anonim válasza:
Tökéletesen egyetértek az utolsó válaszolóval. Röhejes és szánalmas, ha valaki betegségről beszél. Nem cserélnék senkivel, én melegnek születtem és így érzem jól magam. Ez így van rendben. Aki meg ostobaságokat beszél és ilyeneken töri a fejét, az már az ő baja. Szerintem nincs az a meleg, aki magára venné.
22/26 ftf1983 válasza:
Én nem egy meleg hivatásost ismerek és nem is feltétlen titkosilonkát játszanak. Nem a szexuális orientációd fogja meghatározni, hogy alkalmas vagy-e vagy sem.
23/26 anonim válasza:
Újra és újra törlik azt, aki más véleményen van.
Gratulálok, ennyit tudtok kedves homo-pártiak: elhallgattatni az ellenkező álláspontot, nélkülözve minden értelmes megnyilvánulást.
24/26 A kérdező kommentje:
#23: ha az ellenkező álláspontúak nem hülyeséget beszélnének akkor valószínűleg nem törölnék a moderátorok.
2018. ápr. 16. 18:10
25/26 anonim válasza:
Szerintem lehet.
Én ismerek egy nyíltan leszbikus nyomozónőt, nem ez határozza meg, hogyan végzi a munkáját.
Persze sajnos meg kell jegyezni, hogy ott élünk, ahol, és sajnos sokszor ez dönt, nem pedig a képességek...
26/26 anonim válasza:
#23 vagyok. Mégis mi a hülyeség? :D
Mert érveket itt nem igen látni, csak propagandát, meg tiltásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!