Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Igazából valamelyest fárasztó, amikor magadnak csinálod élvezed is, ezért nem érzed megterhelőnek. Persze ha van viszonzás, akkor kellemes tud lenni a szokatlan érintés, nagyon is.
2/12 anonim válasza:
ezt nehéz elmagyarázni, ki kell próbálni!
de mindenképp nagyon jó érzés azt elhiheted! :)
van aki azt szereti ha finomabban csinálod, van aki azt ha erősebben, nem árt ha közben a szádba is veszed egy kicsit. szerintem ugy a legjobb.
4/12 anonim válasza:
Nagyon jó - és teljesen más a tapintása, mint a sajátnak, amit megszokott az ember. :)
5/12 anonim válasza:
De mit verni?
Màs gyerekèt,anyjàt,fèrjèt,macskàjàt,kutyàjàt,lovàt,szamaràt,szomszèdjàk,kedvenc politikusàt vagy mi a szöszt?
6/12 anonim válasza:
még nem próbáltam de biztosan jó érzés. de én ha megteszem biztos le is szopom és remélem majd az arcomra élvez. neked is sok szerencsét.
7/12 anonim válasza:
Jó érzés, nem a megszokottat vered :D
8/12 anonim válasza:
Meglepően más érzés másét megfogni, teljesen szoktalan de nagyon jó szerinte, meg tényleg mindenkinek más a tempója, az is szokatlan ha neked veri más :)
9/12 anonim válasza:
Jó főleg ha számba megy az eredmény. De én felváltva szopom és ha elfáradok, verem amég elérem a célom.
10/12 anonim válasza:
Nem tudom de szívesen kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!