Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennéd a legjobb barátodért?
Adott a helyzet: 1 titokban meleg srác, és a hetero barátja.
A homo srácnak nagyon bejön a barátja, sőt bele is szeret. De mivel tudja hogy a srác abszolút hetero, így nem is próbálkozik nálla. De egyre depressziósabb lesz szinte belebetegszik ebbe az érzelembe.
Most tehát adott a kérdés: ha a te lennél a homo srácnak ez a legjobb barátja, engednéd neki, hogy legalább csak egyszer megd...jon, vagy engednél neki egyetlen cumit? Csak barátságból, hogy ne legyen annyira depis?
Nem, mert ezzel nem oldanám meg a problémát.
Egészséges lelkivilágú ember nem betegsik így bele ilyen dolgokba...
Figyelj: melegként mondom, ne gondolkozz ilyeneken, ne is vess fel ilyeneket, ha nem akarod elveszíteni a barátodat.
Az esély mindig megvan, hogy nem heteroszexuális, de ne nyomulj.
Mondd el neki, hogy meleg vagy. Ha erre nem úgy reagál, hogy "én is" vagy "én sem vagyok hetero", akkor próbáld meg elfelejteni.
"Nem csak megdugni akarnám."
Akkor meg mi a kérdés? Te azt kérdezted, hogy mi lenne, ha ezt és csak egyszer akarnád. Azt meg hiába várod el valakitől, hogy viszonozzon bármit, ha nem a saját nemét szereti.
NáLLa mi? NáLLa.
No pukkantó szuri. Érted? Ha hetero vagyok, akkor hiába homokany barátocska, akkor is no pukkantó szuri. Nem hinném hogy seggbe tolatnám magam mer havernak kan típusú görcse támadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!