Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz, ha szőrös az ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha szőrös az ember farka? Nektek bejön?

Figyelt kérdés
Én hónaljba is meg lent is meghagyom, de azért rövidítem. Azonban kaptam rá kritikát, hogy igénytelenség, stb. Szerintem nem gáz, hisz igazítva van. Ti hogy látjátok? Én amúgy bi vagyok és úgy vettem észre, hogy a meleg srácoknak gond ez. Kort és beállítottságot is írjatok.
2018. ápr. 7. 10:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
A honalj legyen csupasz de a farok legyen szoros de rovidre nyirva. Az nagyon izgato
2018. ápr. 8. 08:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a szőrös férfitest jön be, mondjuk én is szőrös vagyok, férfias kinézetem van, a szőrtelen nyunyók semennyire nem vonzanak. Persze nem árt kordában tartani a szőrt, de én nagyon szeretem mindenhol. 26/F
2018. ápr. 8. 21:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy ősbozót, akkor nagyon bejön. A bozóttal sincs semmi bajom, de szexibb, ha rövidre van nyírva.
2018. ápr. 8. 23:20
 14/18 Thillmin ***** válasza:
100%

Én magamon és másokon egyaránt uttálom a szőrt! Mindezzel együtt nem gondolom, hogy bármilyen szempontból is rossz lenne a meghagyott, de ápolt szőrzet. Ez csak ízlés kérdése, semmi több. A tapasztalatom az, hogy többen szeretik borotválva.

27 éves, meleg

2018. ápr. 14. 12:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindenhol natur szőrös és máson is ezt szeretem
2018. jún. 10. 13:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a rövidre nyírt vagy borotvált jön be, az enyém is ilyen, de ha tetszik a másik akkor mindegy h szőrös vagy nem.

18f meleg

2018. jún. 10. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A szőrös farkat szeretem, a hónaalj nem számít.
2018. jún. 10. 15:40
 18/18 anonim válasza:
67%
Én se magamon, se máson nem szeretem a szőrt
2018. jún. 11. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!