Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a szőrös férfitest undorító! Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Egy férfi legyen csupasz, és semmiféle szőr ne díszitse a testét!
Vajon egyedül vagyok a szőrtelen fiúkért való rajongással?
2018. ápr. 1. 19:38
21/24 anonim 

válasza:

Nem jönnek be a szőrtelen férfiak. Például egy csupasz férfilábat egyenesen undorítóbak tartok.. A férfias pasik tetszenek, a mellkasszőr, ill. a borosta kifejezetten a gyengém. Vannak mondjuk bizonyos testrészek, ahol szerintem kötelező szőrteleníteni/trimmelni (mind nekem, mind a páromnak): hónalj, fanszőrzet és az ánusz körül..
22/24 anonim 

válasza:

Én alapból a szőrtelen férfitestet szeretem, de ha egy pasi jó nagydarab, akkor izgató lehet rajta a szőr, de vékony pasin semmiképp.
23/24 anonim 

válasza:

Szerintem épp, hogy nem. Számomra nagyon kevés szőrtelen (pl. borosta néküli) pasi jön be. Szeretem a szőrt és rajtam is van elég. :) Ha nem lenne borostám komolyan 16 évesnek néznék ki. Így kinézek vagy 20-nak 25 évesen. Szóval én meg lennék rendesen vetve szőr nélkül. Teljesen más karaktert, sokkal jobb és szebb karaktert ad egy borosta a férfinak. Van néhány szerencsés egyed, akinek erre nincs szüksége. Szóval szerintem EZ MUSZÁJ. :)
24/24 anonim 

válasza:

Hát..szerintem a kopasz csirkék sem jönnek be mindenkinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!