Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan feküdhet le egy meleg fiú egy lánnyal?
Legjobb barátom 18 éves fiú. Csak én tudom róla hogy meleg, egyszerűen undorodik a női testtől.
DE! hogy megfeleljen a társadalomnak barátnője van már 1 éve, persze a csaj sem tudja róla hogy meleg.
Arra jó neki a csaj, hogy a rokonok előtt meg ismerősök előtt együtt mutatkoznak, nincsenek kínos kérdések.
Elmondása szerint heti egyszer lefekszik a lánnyal, hogy ne tűnjön fel neki sem a dolog.
Most arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tud lefeküdni egy csajjal, ha nem is izgatja őt szexuálisan, és nem is vonzódik hozzá? (esetleg bevenne egy potencianövelőt és úgy?)
Bírom az ilyen hülyéket mint az ötvenkét százalékos... Nem az a bajom a sráccal hogy meleg, hanem hogy hazudik a lánynak. Vonzalmat, szerelmet, és igy elveszi a lánytól az esélyt hogy valaki tényleg szeresse. Ez ugyanolyan rossz mint a megcsalás. Sajnálom a srácot hogy képtelen magát elfogadni, és boldog kapcsolatot keresni egy pasival, de gerinctelenség amit a lánnyal tesz.
Tessék megérteni valamit: számomra tök mindegy hogy valaki meleg-e vagy hetero. Éljen úgy mindenki ahogy a legboldogabb, ugyanakkor a szexuális beállítottság nem ment fel a Gerinctelenség alól.
Én személy szerint támogatom hogy a homoszexuálisoknak a heterókkal azonos jogai, kiváltságai legyenek, házasodhassak, fogadhassanak örökbe, éppen olyan jogaik legyenek a párjukkal kapcsolatban mit a heteróknak, de úgy vélem senkinek sem járnak előjogok, vagy kiváltságok csak azért mert meleg vagy hetero. Nem kell gerinctelennek lenni.
Nem bírom ha valaki elvakult valakivel szemben csak mert meleg az illető.
Slash\yaoi) rajongó vagyok, látom hogy a fiatalabb rajongókra jellemző ez a bolond szemellenzősség, hogy aki homoszexuáli, az csak jó ember\áldozat lehet-de ez hülyeség. Ők is pont olyan esendőek mint mi, heterók. Ezzel együtt kell elfogadni őket, nem valami idealizált szemüvegen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!