Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélküli Anál szexnél nem lesz olyan szagú a pénisz?
Beöntés nélküli szenvedélyes intenzív óvszer nélküli anál szexnél mi történik a péniszel?
Nem lesz utána büdös?
Szemölcsök nem alakulnak ki rajta? és a pisilés nem fáj utána?
Azt mondják beöntés nélkül éy guminélkül ezerszer jobb a Anál szex és a melegek is megérdemlik a Anált gumi nélkül azért mert melegek attól még ne mossanak kezet gumi kesztyűben és nem mossanak lábat gumi csízmában.
Mellesleg óvszer nélkül beöntés nélkül bele élvezésel sokkal romantikusabb szenvedélyesebb ez a véleményem.
Eddig mindegyik partneremet gumi nélkül dugtam meg, és engem is anélkül dugtak meg. Senkinek nem lett semmi baja. A cerkát le lehet, kell mosni utána, és nem lesz olyan szaga.
Mielőtt valaki beszólna, tudom, hogy ami eddig nem volt, az még megtörténhet, ha gumi nélkül szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!