Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gumi nélküli Anál szexnél nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélküli Anál szexnél nem lesz olyan szagú a pénisz?

Figyelt kérdés

Beöntés nélküli szenvedélyes intenzív óvszer nélküli anál szexnél mi történik a péniszel?

Nem lesz utána büdös?

Szemölcsök nem alakulnak ki rajta? és a pisilés nem fáj utána?

2018. márc. 30. 13:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Análnál gumit kell használni, orálnál nem szabad. Ennyi kell a boldogsághoz; ennyi.
2018. márc. 30. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De ,szarszagú lesz a dörrentő. Mégis milyen szaga legyen.
2018. márc. 30. 20:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Azt mondják beöntés nélkül éy guminélkül ezerszer jobb a Anál szex és a melegek is megérdemlik a Anált gumi nélkül azért mert melegek attól még ne mossanak kezet gumi kesztyűben és nem mossanak lábat gumi csízmában.

Mellesleg óvszer nélkül beöntés nélkül bele élvezésel sokkal romantikusabb szenvedélyesebb ez a véleményem.

2018. márc. 30. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Eddig mindegyik partneremet gumi nélkül dugtam meg, és engem is anélkül dugtak meg. Senkinek nem lett semmi baja. A cerkát le lehet, kell mosni utána, és nem lesz olyan szaga.

Mielőtt valaki beszólna, tudom, hogy ami eddig nem volt, az még megtörténhet, ha gumi nélkül szexelek.

2018. márc. 31. 01:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkül valóban jobb. Viszont beöntés nélkül? Nem tudom ezt honnan szedted, nekem speciel sokkal jobb, ha tiszta vagyok, és az eddigi partnereim is osztották ezt a dolgot.
2018. ápr. 7. 11:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Beöntés nélkül jobban csattog és jobban benedvesedik.
2018. ápr. 7. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Oszt mégis mitől nedvesedik a pukkantó?
2018. ápr. 8. 01:19
 18/18 A kérdező kommentje:
A Végbél nedvtől.
2018. ápr. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!