Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek 60év feletti meleg férfival?
Nekem a 60-asok nem nagyon jönnek.be de egy 30-as 40-es pasival siman
18/f
Igaz már más a fiokom itt, de ezt s kérdést én tettem közzé.... E posztom hozott vele össze. Ő az első, és másféléve vagyunk együtt szerelmi kapcsolatban. Nem bántam meg... ő 66 éves! Én 31! Közösen építsük együtt az életünk. Voltak/vannak nehézségek. Többször is megfordult a fejemben, hogy véget kellene vetni. Egy megcsalást elismer, de több is volt ott. Sok olyan ráutaló dolog derült ki... De még szerelmes vagyok! Hozzá nőttem! Túlságosan félek az egyedülléttől.... Lehet bánni is fogom, hogy nem vetettem véget. Nem tudok indokot adni, hogy miért is vagyok vele. Talán azért mert jó ember! Csak hàt
, ha a f... fel áll, az ész megáll. Ő régebben sokat kalandozott... nekem meg ő az első. Azt viszont tudom, hogy szeret, de lehet csak úgy mint a fiát... Szexre meg kevés vagyok... Csodálója a nagy szerszámnak... nekem meg átlagos. Nem is érzem azt, hogy imádna kényesztetni. Én viszont megbolondulok mikor kényeztetem.( ő is átlagos mérettel rendelkezik). Ő igazi skalpvadász lehetett anno. Most azt valja, hogy életében most elősször szerelmes. De úgy érzem ma este is mással volt. Élég zavart volt mikor felhívtam éjszaka. Pesten lakik, én meg vidéken. Azt csinál amit akar. Nem tudom tetten érni.
Csak 55 éves vagyok,de ha valaki ezt a kort is tudja értékelni.?..:)
Budapestről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!