Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Full melegek titeket nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Full melegek titeket nem zavar hogy ti is heteroszexuális aktusból születettek meg?

Figyelt kérdés
Mindenki heteroszexuális kapcsolatból tehát heteroszexuális szexből fogant meg és a melegeknek is van Édesanyuk Édedapjuk akiket nyilván szeretnek is a melegek , de itt most konkrétan az a kérdésem hogy zavar-e tudat alatt phszihésen titeket ?hogy nem olyan homoszexuális szexből fogantatok amilyent ti szoktatok csinálni hanem olyan szexből amilyent sosem csináltok heteroszexuális szexből.

2018. márc. 23. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar mert nem igazán emlékszem arra amikor anyám vaginájából megszülettem xDDDD Ha már akkor tudtam volna, hogy meleg vagyok, biztos tiltakoztam volna meg minden hogy milyen dolog ez xDDDD Milyen kérdés ez jajj xD
2018. márc. 23. 20:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem nyakatekert az utolsó mondat, vagy másnak is? :D
2018. márc. 23. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Hali

Engem méjségesen sért, ezért feltaláltam hogy két női petesejtből is! Lehet utodot nemzeni!

És ugye a junior filmben is láttuk hogy a férfi szült!

Mivel idő utazó is vagyok, simán tudtam jövőre hogy ezt ma megkérdezed!

Sajnos nekem 2anyukám és 2 apukám is van. De már nem éltek van!

Tisztelt ügyfelünk!

Amennyiben további kérdése van, hivja a különleges tudakozot 197 hívó számon!

Köszönjük hívását....

2018. márc. 24. 00:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem inkább az zavar,ha elképzelem a szüleimet szexelni.

Na attól feláll a hátamon a szőr...

2018. márc. 24. 04:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi szexuális van abban, hogy kijössz az anyukád vaginájából, és a melléből iszod a tejet? Megsúgom, semmi. Minden kisbabának ez az "ösztöne", szóval ha meleg, ha nem, akkor még ez nem számít. Miért, szerinted a hetero nők undorodnak, mikor belegondolnak, hogy honnan is jöttek ki? Megsúgom, nem.
2018. márc. 24. 06:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de én egy Homunculus vagyok, a teremtőim pedig egy csoport homoszexuális alkimista volt, akik célja a létrehozásommal az volt, hogy ilyesfajta baromságokra én válaszoljak helyettük az oldalon...

Kit zavar, hogy anyja és apja van, mikor ez a naturális? Ezt nevezzük fajfenntartásnak. Amennyiben az evolúciót kikerülve az ember új utakra merészkedik, majd ez megváltozik (amúgy lombikbébi), de addig is, ha tehetem nem a szüleim volt nemi aktusán rágódom, hanem igyekszem a sajátomat kialakítani.

2018. márc. 24. 13:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar.
2018. ápr. 4. 09:12
 18/18 ZoltanAnglia ***** válasza:
100%
Mi a szarert zavarna??
2018. ápr. 8. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!