Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek! Ti mennyire vállaljátok fel a szexuális orientációtokat?
Figyelt kérdés
Kort is írnátok? Köszi.2018. márc. 21. 15:40
1/5 anonim 

válasza:

Nekem szüleim tudják meg pár barátom de nem kürtölöm szet. Nekem kell a megfelelo bizalom. 15/F
2/5 anonim 

válasza:

Semennyire. Homofób világban/országban élünk ahol nem elfogadott az ilyesmi.
És olykor a coming-out, borzasztó következményekkel jár, és legtöbb esetben hosszútávon. Szóval semennyire nem vállalom fel.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem.
És azoknak akik nem vállalják fel nem nagyon rossz ez?
Nekem nagyon nehéz volt úgy léteznem, hogy a barátaim nem tudtak róla, teljesen elszigetelve éreztem magamat és igazából úgy, hogy gyakorlatilag folyamatosan hazudtam (nekem ilyen érzést adott ez, meg amúgy is többen rákérdeztek) nem éreztem igazinak sem az emberi kapcsolataimat.
2018. márc. 21. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!