Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Hogy véditek ki a homofób támadásokat? Nem vagyok meleg, viszont 3 nővérem van és emiatt lányosabb vagyok, illetve a beszédem is olyan. Izés, meleges. Nah. És pl ma is beszólt egy pali, meg akart verni.
Figyelt kérdés
ma mentem haza a barátnőmtől, és a liftbe beszállt egy pasi aki megkérdezte hogy merre van a valami, bocsi de elfelejtettem már mit kérdezett, amire egy "nem tom"- ot mondtam, és kicsit lányosan, ahogy a barátnőm szokta... erre a faszi beszorított a liftbe és kérdezgette. MI VAN? MIT MONDASZ? MIVAN? és nagyon agresszíven, aztán amikor megérkeztünk a földszintre hálistennek, kiszállt mert szálltak be és ez megtörte a kört, és mindenféle csicskának meg egyéb szarnak elhordott engem az orra alatt. Én a hátsó ajtón menekültem. Ezek ellen hogy lehet védekezni? Kicsit a mozgásom is olyan , nah, de erről nem tehetek és nem vagyok meleg....2018. márc. 11. 18:28
11/13 anonim válasza:
Mondom, a paprika spray/gázzspray a megoldás. Több óráig nem fog látni tőle. És akkor legközelebb kétszer is meggondolja mielőtt másba bele akar kötni... Csak arra kell vigyázni, nehogy a saját szemedbe is menjen belőle.
12/13 anonim válasza:
Utolsó, rendkívül hasznos ötlet liftben paprikasprézni. :))
13/13 anonim válasza:
Én nem vagyok vastag, de agyonütöttem volna. Valami küzdősport lehet érdemes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!