Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a kamubarátn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kamubarátnő tartásról?

Figyelt kérdés
Szerintem elég sok meleg csinálja és olyan helyzetben vagyok, hogy az én fejemben is megfordult. Szüleim már nagyon várnák, hogy valakit hazavigyek és nyílván lenne meglepetés, ha egy fiúval állítanèk be! Amíg velük élek, addig nem terveztem elmondani nekik, hogy meleg vagyok.
2018. márc. 5. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Én hetero vagyok mégse vittem haza a szüleimhez egy csajt sem. Nem volt olyan komoly kapcsolat amire azt mondtam volna megéri a bemutatás. Minden családi összejövetelkor felvetődik a csaj kérdés szimplán nem foglalkozok velük. Azért mert a környezeted valamit elvár, nem kötelező neked ahhoz igazodni. Én is összejöhettem volna egy csajjal azért hogy legyen látszat, de egyszerűbb nem foglalkozni az okoskodókkal. Attól még hogy valaki másképp gondolkodik nem kifejezetten rossz. 27/F
2018. márc. 5. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Számomra visszataszító, képmutató dolog. Képmutató fiúkkal pedig nem jönnék össze.

Már többször volt olyan, hogy egy barátnővel rendelkező fiú nyomult rám, de én az ilyeneket mindig lekoppintom. Előbb dobják ki az álbarátnőt és ne villogjanak vele ország-világnak a Facebookon.

Ez a VÉLEMÉNYem. Hangsúlyozom, hogy vélemény. Bizonyára mások nem értenek vele egyet, de nem kérek lepontozást, mert a kérdező kérdésére válaszoltam, VÉLEMÉNYt kérdezett.

21F (meleg)

2018. márc. 5. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom,de szívesen lennék egy jó ideig kamubarátnő, nekem is jól jönne.
2018. márc. 5. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Bizonyos körülmények közt egy szükséges rossz, de csak akkor tartanám jónak ha a lánnyal szembe az tiszta játék, hogy ő tudja hogy mi a szitu.
2018. márc. 5. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Gyerekes...
2018. márc. 5. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem valami jó ötlet. Ismerek olyan "agglegényt", aki már lassan nagyszülő lehetne és ő nem meleg.

Én nem egy olyan sráccal találkoztam már, akik valamit szerettek volna kezdeni velem, de volt barátnőjük, így esélyt sem adtam a dolognak.

21/F

2018. márc. 5. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem rossz dolog alapvetően. de a csajnak tudnia kell a szituról, nem lenne előnyös hitegetni. Sok srác akinél esélyed se lenne meg simán belemegy, mert úgy érzik annak ellenére kívánod őket hogy van barátnőd, ami elég sokakat be tud indítani
2018. márc. 5. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A hazugság sosem jó, saját magadnak sem...

Egészségetelen a léleknek nem fogsz tudni menekülni belőle.

Most van egy titkod, később lesz belőle 100 kínos titok.

Nem ajánlom!

Költözz el minél hamarabb!

2018. márc. 6. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!