Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Emo melegek tényleg nincsenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emo melegek tényleg nincsenek már?

Figyelt kérdés
Vagy már végleg kihalt az emo stilus is?
2018. márc. 4. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még él a stílus, csak már nem divat.
2018. márc. 4. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy halt ki. Vannak időszakok, amikor kevesebb a követője egy stílusnak, van, amikor több. Lehet, hogy most azt a kort éljük, amikor már más a meghatározó divatirányzat.
2018. márc. 4. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyat ismerek aki tini korában emo is volt most már csak meleg. :D

Mikor mi voltunk pár évvel fiatalabbak akkor volt előtérben ez a stílus. Én mostanában is szoktam emo srácokat látni, de hogy melegek vagy sem nem tudom.

2018. márc. 4. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak.

Csak annyi, hogy az emo stílus már nem divat annyira, ezért csak azok követik akiknek tényleg tetszik és akiknek ez tükrözi a személyiségét, neki tetsző önmagát. :)

2018. márc. 5. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak csak kevesen és jól el vannak rejtve.
2018. márc. 5. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kihaltak a túlhalászat miatt.
2018. márc. 7. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, abból a sok kis helyes cuki tündérkéből lett az a sok háromgyerekes apukának kinéző bokornyakú huszonéves. Hát valami elképesztő a változás... Öt év alatt harmincötöt öregedni...
2018. márc. 7. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!